Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A tatabányai gyár dolgozói szelfikkel gyűjtöttek adományt a helyi kórháznak

2020.11.06

Forrás: Premier Public Relations Kft., Bridgestone Sajtóközlemény
A mellrák elleni küzdelemnek szentelt kampánya részeként a Bridgestone Tatabánya Kft. összesen 1,5 millió forintot adományozott a Szent Borbála Kórház Központi Radiológia – Mammográfia szakrendelésének.


A tatabányai abroncsgyár dolgozói több mint 600 ezer forintot gyűjtöttek össze szelfizéssel és posztolással, ezt egészítette ki a cég 1,5 millió forintra.

A Bridgestone Tatabányánál már hagyománynak számít, hogy a mellrák elleni küzdelem hónapjában rózsaszínbe öltöztetik a gyárat, emellett pedig a dolgozók bevonásával a rendszeres mellrákszűrés és önvizsgálat fontosságát hangsúlyozzák. Idén a gyár aulájában kihelyezett, rózsaszínre festett gumiabroncs került a kampány központjába. A cél az volt, hogy a dolgozók szelfizzenek, fotózkodjanak vele, a Facebookon megosztott fotóikra pedig minél több lájkot és reakciót – és ezzel együtt adományt – gyűjtsenek két hét alatt. A Bridgestone minden egyes lájkért egy forintot ajánlott fel a Szent Borbála Kórháznak, így tornázták fel a munkavállalók az összeget 600 ezer forint fölé, amit a Bridgestone 1,5 millió forintra egészített ki.

„Örömmel tölt el, hogy a Bridgestone dolgozóira minden egyes jó ügyért indított kampányunk során biztosan számíthatunk, októberben is lelkesen gyűjtötték az adományt a Szent Borbála Kórház számára. Januári kilométergyűjtő akciónk keretében sem voltak restek, összesen 49.000 kilométernyi távot futottak, kerékpároztak vagy úsztak azért, hogy a kórház gyermekosztályán rendszeresen vizitelő bohócdoktorokat támogathassák. Akkor is tetemes összeget, több mint 1 millió forintot gyűjtöttek össze. Biztosak vagyunk benne, hogy a támogatás ismét a legjobb helyre kerül, és hogy segíteni fogja a régiókban élők gyógyulását” – mondta el Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Kft. ügyvezető igazgatója.

Az intézmény a felajánlott adományt az emlőbetegségekkel foglalkozó Központi Radiológia – Mammográfia szakrendelésre érkező betegek és várakozó családtagjaik kényelmét és komfortérzetét javító felújításokra – nagyrészt a váróterem korszerűsítésére – költi.

HÁTTÉR-INFORMÁCIÓ

A Bridgestone EMIA-ról (Európa, Oroszország, Közel-Kelet, India és Afrika)

A Bridgestone EMIA, cégközpont Zaventem (Belgium), a Bridgestone Corporation tagja, a fejlett megoldások és fenntartható mobilitás autóipari kulcsszereplője. Prémium kategóriájú gumiabroncsokon túl, a vállalat gumiabroncsközpontú és mobilitási megoldások bővülő portfolióját kínálja, Ügyfeleit több ezer szervizponttal rendelkező, kiterjedt kiskereskedelmi hálózatával szolgálja ki.

A Bridgestone a partnereivel együtt, és az „Így szolgálunk mi!” mottó szem előtt tartásával, CSR (társadalmi felelősségvállalás) elkötelezettségével azon dolgozik, hogy a közlekedés fenntartható jövőjét alakítsa és jobbá tegye az emberek életét, munkáját, közlekedését és szórakozását.
 
A Bridgestone európai, oroszországi, közel-keleti, indiai és afrikai jelenlétéről további információért látogasson el a következő weboldalakra: www.bridgestone-emia.com/  és www.bridgestonenewsroom.eu. Kövessen bennünket Facebook-on, Instagram-on, YouTube-on és LinkedIn-en.

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.-ről

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. 2006-ban kezdte meg működését, és napjainkra Magyarország egyik legnagyobb abroncsgyárává vált. Alapítása óta a vállalat munkavállalóinak száma több mint kétszeresére emelkedett: míg 2008-ban 361 munkavállalóval kezdődött meg a termelés, addig mára mintegy 1.200-an dolgoznak a világhírű márkával fémjelzett abroncs gyártásán.

A tatabányai gyárban elsősorban prémium kategóriás gépjárművekre szánt, nagy sebességindexű, személyautó- és terepjáró-abroncsok készülnek 230 féle méretben. Az üzemben a Bridgestone márka DriveGuard, Turanza és Potenza termékei, valamint a Firestone márka Roadhawk, Winterhawk és Destination termékei készülnek.

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. beszállítói hálózatát mintegy 750, döntő részben magyar kis- és középvállalat alkotja, amelyektől a cég tavaly 4,6 milliárd forint értékben vásárolt árukat és szolgáltatásokat. A vállalat éves árbevétele 2016-ban 36 milliárd forint, 2017-ben 53,1 milliárd, 2018-ban pedig 66,5 milliárd forint volt.

www.bridgestone.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; - Bridgestone

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: