Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új nemzetközi útvonalat indít Lengyelországba a Dachser

2021.02.25

Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
A közelmúltban a vállalat tovább bővítette szolgáltatási körét, ezért a Liegl&Dachser közvetlen napi gyűjtőforgalmi járatot indít Lengyelországba pilisvörösvári telephelyéről. Így a térségben Szlovákia és Csehország után Lengyelországgal is napi összeköttetést alakít ki.


A német székhelyű logisztikai vállalat tovább folytatja a Magyarországról induló export járatainak bővítését. Legutóbb a zalaegerszegi telephelyről indítottak új gyűjtőforgalmi járatot Bad Salzuflenbe. A most induló lengyelországi járat a pilisvörösvári központnak a tizenharmadik, Magyarországot tekintve pedig a Liegl & Dachser tizennyolcadik nemzetközi export járata.

Büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben a mostanival együtt már két új nemzetközi útvonalat is indítottunk Magyarországról. Eddig nem volt direkt útvonal Lengyelországba, a mostani járat indításával, viszont már egy napos futamidővel tudunk szállítani a dél-lengyel területekre, az ország többi részébe pedig 2 napos futamidővel. Az új vonalnak köszönhetően a Baltikum is rövid futamidővel válik elérhetővé partnereink számára” – mondta, Szontágné Hajnal Zsuzsanna a Liegl&Dachser European Logistics osztályának sales managere. 

Az új útvonalon is igénybevehető az entargo termékcsalád (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), amely egész Európára egységes és magas színvonalú szolgáltatásokat jelent mind a B2B, mind a B2C ügyfelek számára. Ezen kívül természetesen elérhető az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.

www.dachser.com   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Dachser

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: