Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Kiterjedtebb élelmiszer-szállítási szolgáltatások Németországba és Luxemburgba

2021.02.21

Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
A DACHSER Food Logistics üzletága budapesti telephelyéről a friss élelmiszer szállítmányok indítástól számított három munkanapon belüli kiszállítását vállalja Németországba és Luxemburgba. Az év elejétől még szélesebb szolgáltatási portfolió áll rendelkezésre az ügyfelek számára.


A megnövekedett szolgáltatásnak köszönhetően a vengospeed 11 nevű termékükkel az élelmiszer küldeményeket a vengospeed tranzitidején belül hétfőtől péntekig, 11:00 óráig tudják kiszállítani. Az ügyfél speciális igényének megfelelően kérheti a szombati kiszállítást is, ebben az esetben ezt vengospeed plus nevű terméket kell választania.

A DACHSER  vivengo termékcsaládja a következesen szabályozott tranzit időknek megfelelően igényalapú és átlátható szolgáltatást nyújt az élelmiszer szállítmányokhoz.

Az új szolgáltatások különösen előnyösek azoknak a friss termékeket előállító élelmiszergyártóknak, akiknek áruit még a szállítás napján kell feldolgozni vagy akár tovább kell értékesíteni.

www.dachser.com  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Élelmiszer ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Dachser

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: