Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel

2021.02.18

Forrás: ABB, Hírek
Az ipart és a tudományos életet képviselő szakértői kör hétről hétre nagyító alá veszi a robotika legújabb vívmányait, különös tekintettel arra, hogy az automatizálás fejlődése milyen előnyökkel jár a társadalom egészére, azon belül pedig a vállalkozásokra nézve, és mit hozhat még a jövő.


Az első rész február 17-től, a következő öt pedig hétről hétre szerdánként lesz elérhető, de 2021-ben további epizódok is adásba kerülnek majd.

A robot podcast házigazdája a neves televíziós műsorvezető, a műszaki tudományok lelkes híve, Fran Scott, aki dolgozott már a BBC-vel és a Channel 4-ral az Egyesült Királyságban, de a Royal Society of Chemistry-vel és a British Science and Media Museummal karöltve is. A robot podcast kapcsán Fran a következőket mondta: „A robotok forradalmasítják a termelékenység, a rugalmasság és az életminőség fogalmát. A sorozat egyes részeiben fantasztikus szakértői kör bevonásával nyitott és érdekes beszélgetéseket folytatunk a robotika legújabb vívmányairól. A robotok segítségével épülő izgalmas új világtól a fejlődés kihívásain át a felmerülő lehetőségekig minden témában elmerülünk.

Iratkozzon fel most „A robot podcast” szolgáltatásra, hogy egyetlen részről se maradjon le, vagy hallgassa meg az epizódokat a
https://global.abb/group/en/media/podcasts/the-robot-podcast  
linkre kattintva.

Az ABB „A robot” podcast adásainak időpontjai

Epizód ; Téma ; Adásba kerül

1 ; 2020 – Új világ ; Február 17.

2 ; Kobotok ; Február 24.

3 ; Egészségügy ; Március 3.

4 ; Élelmiszerek ; Március 10.

5 ; Elektromos járművek ; Március 17.

6 ; Fenntarthatóság ; Március 24.

Az ABB dekódolt podcast sorozatának része.

Az ABB Robotics & Discrete Automation a robotika, a gépautomatizálás és a digitális szolgáltatások úttörőjeként innovatív megoldásokat kínál a legkülönfélébb iparágakban, a gépjárműgyártástól az elektronikán át a logisztikáig. A világ egyik vezető robotikai és gépautomatizálási beszállítójaként eddig több mint 500.000 robottechnikai megoldással segítettük megrendelőinket. Méretétől függetlenül valamennyi ügyfelünknek segítünk termelékenységének növelésében, a működés rugalmasságának fokozásában, valamint az előállított termékek minőségének további javításában. Támogatjuk őket azon az úton, amelyen a jövő hálózatba kapcsolt kollaboratív gyáraivá kívánnak válni. Az ABB Robotics & Discrete Automation alkalmazottainak száma meghaladja a 10.000 főt, akik a világ több mint 53 országában, 100-nál is több telephelyen dolgoznak. www.abb.com/robotics   

Az ABB (ABBN: egy vezető globális technológiai vállalat, amely ösztönzi a társadalom és az ipar átalakulását egy hatékonyabb és fenntarthatóbb jövő megvalósítása érdekében. Az energetikai, robotikai, automatizálási és hajtás portfólióinak különböző szoftverekkel való összekapcsolásával az ABB kitolja a technológia határait, hogy ezzel a teljesítményt új szintre emelje. A kiválóságáról több mint 130 éve jól ismert ABB sikerességét a világ több mint 100 országban foglalkoztatott 105.000 tehetséges munkatársa garantálja. www.abb.com  

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban.

ABB weboldal: http://new.abb.com/hu  

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag  

Instagram: abb_magyarorszag  

YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag  

www.abb.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - ABB ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: