Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Istenes Bence az Audihoz igazolt

2021.02.16

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
Februártól egy Audi Q5-tel utazik Istenes Bence, a sportos műsorvezető márkanagykövetként népszerűsítheti az Audit a továbbiakban. Az együttműködés keretében számos izgalmas tartalom készülhet, amelyek az autózással, közlekedéssel kapcsolatos szemléletformálásban is fontos szerepet játszhatnak majd.


Futball nyelvvel élve: a téli időszak egyik legnagyobb igazolását jelentette be az Audi, a négykarikás márkának ugyanis sikerült elcsábítania Istenes Bencét az egyik konkurens német autós cégtől. A népszerű műsorvezető februártól már egy Audi Q5-tel jár, ami egy fiatal családapának tökéletes választás, s az együttműködés részeként, kreatív ügynökségével a tartalomgyártásban vállal majd fontos szerepet.

„A jövő hozzáállás kérdése. De a jövőt most alakítjuk, amihez felelőségteljes magatartás kell. Célunk, hogy olyan jövőt formáljunk, amely mindenki számára élhető, az Audinál ennek középpontjában az ember, a digitalizáció és a dizájn áll.” – hangsúlyozza Faragó Norbert, az Audi marketing menedzsere. – Ezt az üzenetet szeretnénk Bencén keresztül eljuttatni az emberekhez, méghozzá olyan közös tartalmakkal, amelyek figyelemfelkeltőek, de méltóképp közvetítik az Audi márkaértékeit is. Bence hiteles karakter erre a feladatra, ráadásul amellett, hogy sokoldalú, vagány és az egész országban ismert, pontosan tudja, hogyan kell egy üzenetet színvonalasan, de egyéni látásmódot képviselve átadni a követői számára.”

A sokoldalú műsorvezető örül annak, hogy az Audival dolgozhat együtt a következő időszakban. “Megtisztelő számomra, hogy ilyen autóban ülhetek, annak pedig különösen örülök, hogy szabad kezet kapok a tartalomgyártásban. Izgalmas feladat lesz a márka üzeneteit kreatívan megjeleníteni.”

Bencét gyerekkora óta vonzzák az autók. “Már kiskoromban vezettem, persze akkor még csak apukám ölében a földúton. 18 éves koromban azonnal megcsináltam a jogosítványomat, azóta folyamatosan vezetek, össze sem lehetne számolni, mennyi kilométer van a lábamban. Imádok vezetni, kikapcsol, ha tehetem nem is nagyon engedem át másnak a volánt. A Q5 tökéletesen passzol a stílusomhoz: férfias, vagány, letisztult és emellett még sportos is, ami ritka a családi autók körében, a négykerék meghajtással pedig egy csoda. Amikor a parkolóban sétálok az autó felé, mindig elkezdek mosolyogni, azt hiszem újra szerelmes vagyok” - vélekedik Istenes Bence, az Audi új márkanagykövete.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: