Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A BMW megkapta a YouTube *Arany Gomb Díját*

2020.12.30

Forrás: BMW Sajtóközlemény
A bajor prémiumgyártó hivatalos YouTube-csatornájának videós tartalmaira már több mint egymillió BMW-rajongó iratkozott fel.


A BMW az utakon a vezetés élményének abszolút szimbólumaként, az online térben pedig iránymutató mérceként szolgál. A müncheni központú vállalatcsoport közösségimédia-felületei egyre több BMW-rajongót szólítanak meg, a márka hivatalos YouTube-csatornája pedig nemrégiben fontos mérföldkőhöz érkezett: a BMW által posztolt videós tartalmak közvetlenül már több mint egymillió feliratkozóhoz jutnak el. A kimagasló siker elismeréseként a bajor prémiumgyártó a YouTubeArany Gomb Díját” („Golden Button Award”) is megkapta.

A YouTube fontos kapcsolattartási felület a BMW számára rajongói és ügyfelei felé, ezt pedig a videómegosztó platform legfrissebb mérési adatai is alátámasztják: a BMW hivatalos YouTube-csatornája mintegy 1,14 millió feliratkozóval büszkélkedhet, a márka által feltöltött videós tartalmakat pedig eddig összesen hozzávetőlegesen 333 millió alkalommal indították el és összesen körülbelül 6,5 millió órán át játszották le. A nézőközönség ráadásul kifejezetten aktív is: a BMW hivatalos YouTube-csatornáján közzétett videós tartalmakra minden 57. másodpercben érkezik valamilyen reakció, megosztás vagy hozzászólás.

A videómegosztó platform házon belüli szakértői ismét a BMW-t választották meg „a YouTube legmenőbb autómárkájának” („the hottest auto brand on YouTube”). Külön kiemelték a #NEXTGen 2020-as felvonása kapcsán megosztott videós tartalmakat, amelyek szórakoztató stílusban egyesítették a szakmai párbeszédek mélységi tartalmait, a dokumentarista riportok érdekességeit és az online világpremierek izgalmát, kiugró népszerűség közepette helyezve reflektorfénybe a BMW innovatív hozzáállásának és jövőbe mutató gondolkodásmódjának kettősét.

A BMW hivatalos YouTube-csatornája a #NEXTGen 2020-as felvonása alatt érte el az egymillió feliratkozót, amikor is a rajongók futótűzként osztották meg egymással a hivatalos márkabejelentéseket, a lebilincselő háttértörténeteket és a moziélményt idéző professzionális videókat. Az új modellek leleplezése a közeli jövő korszakalkotó technológiáiba engedett idő előtti betekintést, a „How to”-sorozat alkotásai pedig a BMW modellek új és kevésbé ismert funkcióiról rántják le a leplet. A vezetés élményét éltető videókat világszerte osztatlan rajongás övezi. A bajor prémiumgyártó eddigi legnépszerűbb YouTube-videója a „The Small Escape” címet viselő alkotás, amely az 1960-as évek kettéosztott Berlinjébe kalauzolja a nézőt: a BMW Isetta motorterében végrehajtott sikeres szöktetés történetét már több mint 23 millió alkalommal nézték meg.

Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól és a felszereltségi szintektől is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Internet, IoT, felhő ; YouTube

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: