Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Hankook Kinergy 4S 2 négyévszakos abroncsa újabb díjakat nyert el

2020.12.11

Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Idén több európai szaklap független abroncstesztjén is bizonyította a Hankook Kinergy 4S 2, hogy milyen meggyőző teljesítményre képes.


Az abroncsgyártó több mint 20 éves fejlesztési munkájának köszönhetően a világ egyik vezető technológiai szereplőjévé vált a négyévszakos futófelületek terén. Az európai sajtóorgánumok független tesztjeinek eredménye pedig önmagukért beszélnek.

Neu-Isenburg, Németország, 2020. december 11. – A Kinergy 4S 2 négyévszakos személygépkocsi-abroncs – ami Kinergy 4S 2 X néven elérhető SUV-k számára is – a prémium abroncsgyártó Hankook terméke azon vásárlók részére, akik nem szeretnének évente kétszer kereket cserélni, de nem akarják feladni a biztonságos vezetés élményét, időjárástól függetlenül. A német autósmagazin, az Auto Bild Allrad szerkesztői dicsérték a Hankook Kinergy 4S 2 abroncsát, és tesztjükön megválasztották az idei év legjobb négyévszakos abroncsának: „Kiváló négyévszakos abroncs, időjárási körülményektől függetlenül remek vezetési tulajdonságokkal,  dinamikus kormányozhatósággal, miközben harmonikusan viselkedik kanyarodáskor, a féktáv pedig rövid kis mértékű havazás vagy nedves útfelület esetén is.”

A V alakú futófelület és az ultramodern, természetes olajokat tartalmazó abroncsösszetétel szintén elnyerte a testvérmagazin, az Auto Bild tesztelőinek elismerését. „Meggyőző vezetési jellemzők nedves úton, kellemes vezetési élmény havas útfelületen, rövid féktáv nedves és száraz körülmények esetén egyaránt, míg aquaplaning esetén is irányítás alatt tartható a jármű” – írta a szerkesztői csapat, akik „jó” minősítéssel értékelték a Hankook Kinergy 4S 2 abroncsát. Az online Tyre Reviews szakértői a Hankook négyévszakos abroncsának mintázatára „kifejezetten ajánlott” értékelést adtak, és külön kiemelték kiegyensúlyozott jellemzőit. Az abroncs a brit autós magazin, az Auto Express tesztelőit is meggyőzte, akik vásárlásra ajánlották az olvasóiknak.

2020-as teszteredmények:

Sajtó: Futófelület ; Méret ; Eredmény ; Verzió ;

Auto Bild Allrad: Kinergy 4S 2 ; 215/60 R16 ; Teszt nyertese, „kiemelkedő” ; 2020. december ;
 
Tyre Reviews: Kinergy 4S 2 ; 225/45 R17 ; „Kifejezetten ajánlott” ; 2020-as négyévszakos abroncsteszt ; 

Auto Express: Kinergy 4S 2 ; 225/45 R17 ; Vásárlásra ajánlott ; 2020.11.25. ; 

Auto Bild: Kinergy 4S 2 ; 205/55 R16 ; „Jó”- minősítés ; 2020. 39. szám ; 

A prémium abroncsgyártó Hankook a Kinergy 4S 2-vel egy olyan négyévszakos abroncsot hozott létre, amely különböző időjárási és hőmérsékleti körülmények között is különösen jól használható.. Az ötödik generációs Kinergy 4S 2 még kiegyensúlyozottabb és megbízhatóbb teljesítményt nyújt, mint elődei. Az abroncs a minőséget kereső, ám  költségtudatos sofőröket célozza meg, akik nem szeretnének félévente abroncsot cserélni, azonban egész évben kiegyensúlyozott teljesítmény mellett, biztonságosan akarnak  vezetni. Európában az egyre változékonyabb időjárás, valamint az egyre elterjedtebb városi használat miatt az abroncs vonzó alternatívát nyújthat az egész éves mobilitásra, miközben a törvényi előírásoknak is megfelel. A hópehely szimbólumnak (3PMSF) – amely a téli abroncsokon 2018 januárja óta kötelező Európában  – köszönhetően az abroncs egész évben használható azokban az országokban is, ahol téli abroncsokra vonatkozó alkalmi vagy állandó szabályozások vannak érvényben.

A Kinergy 4S 2 négyévszakos abroncs valóban minden helyzetben használható, hiszen egyesíti a nyári és téli abroncsok jellemzőit, ugyanakkor a hőmérséklet nem befolyásolja a teljesítményét. Ezzel együtt komoly megbízhatóságot biztosít nedves, száraz és havas útviszonyok között is, köszönhetően az egyirányú abroncsmintázatnak. A futófelület V alakú, egymásba kapcsolódó blokkjai még hideg időjárás esetén is megfelelő vezetési stabilitást biztosítanak. Ezt extra széles, két fázisú fő vízelvezető árkok egészítik ki, amik lehetővé teszik a víz oldalirányú elvezetését még nagy esőzés esetén is. A vízelvezető rendszer tehát megakadályozza az aquaplaninget, valamint hatékonyabban vezeti el a latyakot is, mint a korábbi modellek. Ezeket a jellemzőket a futófelület nagy sűrűségű, szilíciumban gazdag polimer keveréke teszi még hatékonyabbá, míg a természetes olajok és gyanták a nedves tapadásért felelnek.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.

www.hankooktire.com/hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Hankook Tire

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: