Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Bringások hóangyala

2020.12.17

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
A 125 éves Škoda kezdetben kerékpárt gyártott, a cseh márka két kerék iránti szenvedélye azóta sem lankadt. Számos különböző kerékpáros eseményt és körversenyt szponzorálnak minden évben itthon és a nagyvilágban, az autózás öröme mellett népszerűsítik a boldogító bringázást is.


Ilyen kezdeményezés volt a nagy érdeklődés mellett lezajlott bringás hóangyal, amelynek lenyomatait december 14-ig küldhették be azok, akik az őszi-téli időszakban sem tudják letenni a kerékpárt.

A Skoda biciklis partnere, a We Love Cycling közösség és magazin rajzversenyre hívta követőit, ahol a feladat „csupán” annyi volt, hogy aki biciklire pattan, egy applikáció (a We Love Cycling Strava-oldala: https://www.strava.com/clubs/we-love-cycling-magyarorsz%C3%A1g-592000 ) segítségével rögzítse az útvonalát, és közben „rajzoljon meg” olyasvalamit, ami a karácsonyhoz kapcsolódik. Rengetegen küldtek be rajzokat, köztük igen kreatív alkotások is születtek. Csak néhány példa: karácsonyfa csillagszórókkal, télapó a szánjában miközben a rénszarvas húzza, hógolyóval betört ablaküveg, sielő gyerek sose kesereg, karácsonyfát szállító krokodil, miskolci rén(m)szarvas, hóangyal karácsonyfát egyensúlyoz a fején. Az alkotások megtekinthetők a welovecycling.com/hu/bringasokhoangyala weboldalon.

A nyeremény időszerű és személyes: a We Love Cycling csapata a pályázaton nyertes alkotókat egy-egy karácsonyi „csúnyapulcsival” jutalmazza, amit saját beküldött rajzuk díszít. A főnyeremények mellett pedig további 10 Škoda ajándékcsomagot is kisorsolnak a résztvevők között. Az Octavia hátizsákba befér minden, ami hideg időben kell, többek között a meleg teával feltölthető termosz és a power bank is, amelyek szintén az ajándékcsomag részét alkotják.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: