Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Audi Hungaria Általános Művelődési Központ: 10 éves a *Találkozások Iskolája*

2020.10.09

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2020. október 9. – Kerek jubileumot ünnepel az Az Audi Hungaria Iskola: az Általános Művelődési Központot 10 éve alapították az Audi Hungaria kezdeményezésére.


Az intézmény ma magyar és német gyermekeknek német nyelvű alap- és középfokú oktatást biztosít az érettségi vizsgáig és az érettségi utáni szakmai végzettségig. A diákok tanulmányaik befejezésekor a német és a magyar állam által is elismert bizonyítványt szerezhetnek. 

Az intézmény az európai szellemiség jegyében ötvözi a magyar és a német oktatási tartalmakat, két nemzet nyelvét és kultúráját. Örömmel tölt el, hogy az Audi Hungaria Általános Művelődési Központba járó gyermekek és fiatalok a legmagasabb színvonalú oktatásban részesülhetnek”,
mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. 
A pedagógusok rendkívüli felkészültségének, a kompetenciaorientált, kooperatív tanulásnak és a modern oktatási környezetnek köszönhetően az iskola Győr oktatási palettájának vonzó része”, tette hozzá Dr. Knáb Erzsébet.

Az elmúlt tíz évben az oktatási intézményt folyamatosan bővítették. 2018-ban lezárult az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ utolsó fejlesztési üteme, így azóta egy 1.500 négyzetméteres modern óvodaépület is működik. Az óvodától kezdve az alsó és felső tagozaton, valamint a gimnáziumon át a szakképzési tagozatig jelenleg több mint 700 gyermek és fiatal látogatja az oktatási központot. Az elmúlt 10 év során már három évfolyam tett érettségit az intézményben. 2017-ben indult el a szakképzési tagozaton az „Idegennyelvű ipari és kereskedelmi technikus” elnevezésű duális képzés, ahol mára már két évfolyam is záróvizsgát tett, elsősorban német nyelven.

Az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ része a világszerte 140 külföldön működő német iskolát számláló hálózatnak és 2019-ben elnyerte a „Kiváló külföldön működő német iskola“ címet.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: