Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Változásokat jelentett be a Teradyne a Universal Robots menedzsmentjében

2020.11.25

Forrás: Stern Communications - Universal Robots Sajtóközlemény
A Teradyne, Inc. (NASDAQ:TER) bejelentette, hogy Jürgen von Hollen a Universal Robots elnöke, úgy döntött, hogy 2020. december 31-el távozik a vállalattól, hogy új területen próbálja ki magát.


Jürgen von Hollen 2016 októbere óta tölti be az elnöki pozíciót a Universal Robotnál.

Köszönöm Jürgennek az elmúlt négy év vezetői munkáját, ami szerepet játszott abban, hogy a Universal Robots start-upból, az ipari együttműködő robotok területén globális piacvezetőjévé váljon” – mondta Mark Jagiela, a Teradyne elnöke és vezérigazgatója. “Erős alapot hagy maga mögött, a növekedés következő szintjéhez, tehetséges munkatársakkal, elkötelezett disztribúciós és technológiai partnerek hálózatával, valamint világszerte kiterjed több mint 50.000 kobotottal rendelkező vevőkörrel” -tette hozzá. 

Gregory Smith, a Teradyne Ipari Automatizálási csoportjának elnöke, tölti be a UR elnöki pozícióját az új vezető kinevezéséig.

A Teradyne-ról

A Teradyne (NASDAQ: TER) magas színvonalú innovációkat, mint például intelligens eszközöket, életmentő orvosi berendezéseket és adattároló rendszereket gyárt a piacra. A fejlett tesztmegoldásaik biztosítják, hogy félvezetőik, elektronikus rendszereik, vezeték nélküli eszközeik és még sok más a termékük tervezésüknek megfelelően működjenek. Ipari automatizálási kínálatukban együttműködő és mobil robotok találhatóak, amelyek bármely méretű gyártónak javítják a termelékenységét és alacsonyabb költségeket biztosítanak. 2019-ben a Teradyne bevétele 2,3 milliárd dollár volt és ma már világszerte 5500 munkavállalót foglalkoztat. További információkért látogasson le a teradyne.com weboldalra. A Teradyne® a Teradyne Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban is.

A Universal Robots-ról
A Universal Robots vállalatot 2005-ben alapították azzal a céllal, hogy a robottechnológia mindenki számára elérhetővé váljon, ezért olyan kisméretű, felhasználóbarát, elfogadható árú, rugalmas együttműködő robotokat (kobotokat) fejlesztettek, melyekkel biztonságos a közös munka. Mióta az első kollaboratív robotot 2008-ban útjára indították, a vállalat jelentős növekedést tapasztalt a felhasználóbarát kobotok kapcsán, melyeket immár világszerte értékesítenek. A Teradyne Inc. részét képező vállalat központja Dániában, Odenseben található, és az Amerikai Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Oroszországban, Törökországban, Kínában, Indiában, Szingapúrban, Japánban, Dél-Koreában, Tajvanban és Mexikóban is rendelkeznek leányvállalatokkal és helyi irodákkal. 2019-ban a Universal Robots 248 millió dolláros bevételt produkált.
További információért kérjük látogasson el a http://www.universal-robots.com weboldalra. 

www.universal-robots.com  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - Universal Robots ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: