Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az új SEAT Leon elnyerte az “Arany kormánykerék” díjat

2020.11.19

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- Az új Leon a „Legjobb ár-érték arány 35.000 eurós árig ” kategóriában nyert
- A vadonatúj SEAT Leon 1.5. eTSI meggyőzte az AUTO BILD szaklap szakértőit
- Wayne Griffiths: "Ez a díj a legnagyobb elismerés a csapat számára"


Martorell / Budapest, 2020. november 19.–  Arany kormánykerék díjat nyert a  spanyol kompakt modell: a SEAT Leon 1.5 eTSI nyerte el az „Arany kormánykerék 2020” díjat. A vadonatúj SEAT Leon képes volt meggyőzni a zsűrit a „Legjobb ár-érték arány 35.000 euróig” kategóriában. Ezt az AUTO BILD által adott díjat kizárólag szakértők ítélik oda, melynek során az AUTO BILD tesztcsoport szakértői véleményük megfogalmazásakor figyelembe veszik a vezetés közbeni benyomásokat, a belépő árat, az alapfelszerelést és a garanciákat.

"Büszkék vagyunk arra, hogy új SEAT Leon nyerte el az" Arany kormánykerék" díjat, és megmutathatta értékeit a neves AUTO BILD szakértőinek. Ez a díj a legnagyobb elismerés annak a csapatnak, amelyik részt vett minden idők legjobb Leonjának elindításában. Ezt az autót Barcelonában tervezték, fejlesztették és ott is gyártják. A SEAT-nál és a CUPRA-nál jelenleg történelmünk minden eddigi legnagyobb termék offenzívájának közepén vagyunk. Olyan modellekkel jelentkeztünk, mint a SEAT- és a CUPRA Leon, a CUPRA Formentor valamint a leendő CUPRA el-Born. Ez a díj új erőt ad számunkra, hogy magabiztosan tekinthessünk a jövőbe ", mondta Wayne Griffith, a SEAT és a CUPRA elnöke. „A vadonatúj SEAT Leon innovatív technológiákkal rendelkezik: ez a márka első teljesen összekapcsolt és legbiztonságosabb járműve, a legújabb vezetőt támogató rendszerekkel, és egyben ez az első plug-in hibrid modell is. is A lenyűgöző formatervezéssel, amelyet Barcelona fényei és a technológiai fejlődés inspirált, a SEAT Leon megfelel ügyfeleink valamennyi igényének, és új színt hoz a kompakt osztályba. "

Fontos díj az autógyártásban

A „Goldenes Lenkrad”-ot vagyis az „Arany kormánykerék” díjat az Axel Springer kiadó indította útjára 1976-ban, és azóta ez az egyik legfontosabb elismerés az autóiparban. A díjat az ügyfelek és a szakértők szavazatainak kombinációja teszi oly népszerűvé. 2020-ban összesen tizenkét arany kormánykereket ítéltek oda.

Az AUTO BILD olvasói 63 különböző, 2019 októberétől megjelent új termék közül választhatták ki kedvenceiket,. A nyolc jármű kategória mindegyikében a legtöbb szavazatot elért három modell került a DEKRA Lausitzringen  október elején szervezett döntőjébe. A tesztpályán olyan szakértőkből álló zsűri ,mint Sophia Flörsch, Daniel Abt, Mattias Ekström és Hans-Joachim Stuck, tesztelte mind a 24 jelölt gépkocsit az AUTO BILD teszt kritériumai alapján.

Az AUTO BILD a különböző kategóriákban megítélt nyolc díjon túl egy külön arany kormánykereket is odaítélt az év legjobb újításának, amelyet az olvasók szavazatai és a szakértőkből álló zsűri választott ki, míg a legszebb autó kiválasztása tisztán az olvasók szavazatai alapján történt. Végül az AUTO BILD tesztcsoportjának szakértői két arany kormánykereket ítéltek oda a legjobb ár-érték arányért a 25.000 valamint a 35.000 eurós árkategóriában lévő gépkocsiknak.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: