Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens és a Macquarie Green Investment Group bejelentette az elosztott energiával foglalkozó Calibrant Energy megalakulását

2020.11.10

Forrás: Siemens Hírek
A Macquarie zöld befektetésekkel foglalkozó Green Investment Group (GIG) csoportja, a Siemens Smart Infrastructure és a Siemens Financial Services (SFS) a mai napon bejelentette a Calibrant Energy közös vállalat megalakulását.


Az új vállalat ügyfeleinek átfogó helyszíni „energia mint szolgáltatás” (EaaS) megoldásokat kínál, mégpedig előre fizetendő beruházási költségek nélkül. Az új vállalat célcsoportját vállalati és ipari ügyfelek, önkormányzatok, egyetemek, iskolák és kórházak alkotják.

A Calibrant Energy a műszaki üzemeltetési és kockázatkezelési tapasztalatok egyedülálló kombinációját képviseli, ügyfeleinek ennek megfelelően nem kell aggódniuk a felesleges bonyodalmak miatt, egyszerűen csak élvezniük kell a helyszínen kialakított energiarendszerek előnyeit. Az EaaS modellre támaszkodva a Calibrant olyan helyszíni energiaellátási megoldásokat fog kínálni, melyekkel azonnal lehetővé válik a költségek csökkentése, miközben a hálózat kiterjesztése stabil költségek mellett, rugalmasan és olcsón elvégezhető. A Calibrant technológiái integrált napelemes megoldásokat, hibrid rendszereket, önálló akkumulátorokat, mikrohálózatokat, kapcsolt hő- és villamos energia rendszereket és a központi fűtő és hűtőrendszerek infrastruktúrájának fejlesztését foglalják magukban.

A technológiai és infrastrukturális megoldásokra specializálódott két globális óriás egyesített erőfeszítései nyomán létrejött Calibrant Energy az amerikai vállalatok és intézmények számára leegyszerűsíti az energiaellátáshoz kapcsolódó dekarbonizációt, mert megtervezi, létrehozza és üzemelteti energiatermelő és tároló létesítményeiket, és egyúttal ellátja a tulajdonos szerepét is. 

Számos vállalat és intézmény szeretne zöld pályára állni, és kihasználni a környezetbarát energiatermelési stratégiák kedvezőbb költségeit, alacsonyabb kibocsátásait és fokozott rugalmasságát. Közös jövőkép és együttesen minden vonatkozó területet lefedő szakértelem: a GIG a ideális patnerre lelt a Siemensben a Calibrant Energy megalapításához, hogy az ügyfelekkel szorosan együttműködve egyszerű, személyre szabott és teljes mértékben a vállalat által irányított energiarendszereket hozhasson létre” nyilatkozta Chris Archer, a GIG amerikai kontinensért felelős vezetője. „Vezető technológiai megoldásai, a szektor átfogó ismerete és rugalmas pénzügyi lehetőségei miatt a Calibrant számára nyitva áll az út, hogy az elosztott energia piac változásait meghatározó vezető szereplővé válhasson, felgyorsítva az elmozdulást egy környezetbarát gazdaság felé.

A Calibrant maximálisan integrált és teljeskörűen irányított energiarendszereket ajánl, melyek széles körben alkalmazhatók, ideértve az előre fizetendő tőkebefektetéseket is. A vállalat az energiaszektor legnagyobb és legspecifikusabb választékára, a Siemens legújabb energiarendszereire és egyéb piacvezető termékekre támaszkodva az ügyfelek igényeit kategória-első megoldásokkal elégítheti ki.

A Calibrant Energy egy olyan modellt alapoz meg, amely képes alkalmazkodni a pénzpiac változásaihoz, és nem jelentenek számára problémát a fenntartható infrastruktúrára és a tiszta energiarendszerekre vonatkozó igények” magyarázza John Kovach, a Siemens Smart Infrastructure amerikai energia- és teljesítményszolgáltatásokért felelős vezetője. „Az új vállalat létrejötte ismét csak a Siemens társadalmi elkötelezettségét jelzi, hiszen a Calibrant folytatja eddigi munkánkat a fenntarthatóság és a mindig a legújabb technológiát képviselő ajánlatok jegyében.” 

Az új vállalat célja az, hogy az elosztott energiához fűződő egyre nagyobb számú technológia és alkalmazás kihasználása mellett megkönnyítse a vevők dolgát” teszi hozzá Greg Callman, a Macquarie Capital globális energiatechnológiai vezetője. „Ahhoz, hogy a vevőknek egyszerű, mégis impozáns megoldásokat nyújthassunk, a fegyelmezett teljesítést az innovatív gondolkodással kell ötvözni. A Calibrantot pontosan ebből a célból hoztuk létre.

Az SFS tapasztalt befektető az energiával kapcsolatos és infrastrukturális kezdeményezések piacán, így úttörőnek számít az elosztott energiához kötődő beruházások rugalmas finanszírozásában is” nyilatkozta az új vállalattal kapcsolatban Anthony Casciano, a Siemens Financial Services, Inc. vezérigazgatója. „A Siemens innovációs megoldásai és a GIG csoporttal közösen biztosított finanszírozási és kockázatkezelési szakértelmünk révén a Calibrant Energy ügyfelei rugalmas és olcsó energiarendszerekhez juthatnak, és előzetesen fizetendő költségek nélkül is elérhetik fenntarthatósági céljaikat.

A Siemens Smart Infrastructure-re vonatkozó további információkat keresse az alábbi oldalon:
www.siemens.de/smart-infrastructure  

A Siemens Financial Services-re vonatkozó további információkat keresse a következő oldalakon:
www.siemens.com/finance

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: