Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megvannak az új BMW M3 és M4 magyarországi árai

2020.10.08

Forrás: BMW Sajtóközlemény
Magyarországon is rendelhetők lettek a BMW új prémium középkategóriás nagyteljesítményű sportautói, az BMW M3 Competition limuzin és az BMW M4 Coupé, illetve a páros Competition kivitelei.


A versenypályára optimalizált menetteljesítmény új szintre emelését és a kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatóságot ígérő kvartett tagjait 2021 márciusától vehetik át a bajor prémiumgyártó ügyfelei. Az eltérő karosszériakoncepciók okán – az ötszemélyes limuzin-kialakítástól kezdve a négyszemélyes kupé-sziluettig – a hajtáslánc-technológiában rejlő vezetési élményt minden tekintetben saját preferenciáik szerint élhetik át a bajor prémiumgyártó ügyfelei. Az új BMW M3 limuzin és az új BMW M4 Coupé esetében az M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, soros hathengeres benzinmotor 353 kW / 480 lóerő maximális teljesítménye egy hatfokozatú manuális váltón keresztül érkezik meg a két hátsó kerékre, amely egyedülálló a szegmensben. Az új BMW M3 Competition limuzin és az új BMW M4 Competition Coupé párosában a még magasabb fordulatszám-tartományig kalibrált erőforrás 375 kW / 510 lóerő maximális teljesítményre képes, amelyet egy Drivelogic-kal dolgozó, nyolcfokozatú BMW M Steptronic automataváltó továbbít a hátsó tengely felé. A két Competition kivitel M xDrive intelligens összkerékhajtással is elérhető lesz, a tervek szerint 2021 nyarától.

A bajor prémiumgyártó ügyfelei így három különböző hajtáslánc-konfigurációval rendelhetik meg limuzin vagy kupé modelljüket. Az újdonságok legendás BMW M fejlesztéseit és finomításait a mérnökök a zárt aszfaltcsíkokra tervezett BMW M4 GT3 versenyautó kvalitásaival párhuzamosan végezték, amelyek eredményeként az új generáció tagjai még közvetlen elődmodelljeiknél is dinamikusabb menetteljesítményekre képesek. A négy új BMW M modell mindezeken felül a hajtáslánc és a futómű-technológia végtelenül széles beállítási lehetőségeiben, a magával ragadó formanyelvben és az új, M-specifikus járművezérlő rendszerben is megegyezik. A vezetés élménye így a hosszabbra nyúló utazások kényelmében és a hétköznapok kompromisszumoktól mentes használhatóságában éppúgy jelen van, mint a versenypályákon elszabaduló zabolátlan teljesítmény vérpezsdítő lüktetésében.

A BMW M3 és a BMW M4 Coupé modellcsalád árai (bruttó, Ft)

BMW M3: 27.650.000 Ft

BMW M3 Competition: 28.931.000 Ft

BMW M4: 28.100.000 Ft

BMW M4 Competition: 29.381.000 Ft

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: