Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Távozik Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója

2020.11.02

Forrás: Budapest Airport, Hírek
Közös megegyezéssel távozik Kam Jandu a Budapest Airport kereskedelmi igazgatói pozíciójáról. Kam Jandu 11 év után, 2020. december 15-én távozik a repülőtér-üzemeltető vállalattól.


Közös megegyezéssel távozik a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. A Budapest Airport ezúton is köszöni Kam Jandu több mint egy évtizedes, sikeres és elhivatott munkáját, amellyel 2009 óta professzionális támogatást nyújtott a vállalatnak, és sok sikert kíván szakmai pályafutásához. Kam Jandu 2009 óta dolgozott a repülőtéren, kezdetben légiforgalmi igazgatóként, 2013-tól pedig a Budapest Airport kereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be.

Távozása kapcsán Kam Jandu köszönetét fejezte ki a Budapest Airport részvényeseinek, Igazgatóságának és vezetésének, valamint a Kereskedelmi Igazgatóság csapatának a 11 éves támogatásért. A repülőtér-üzemeltetőnél töltött sikeres évek után 2021-ben – rövid, igen várt pihenőt követően – új lehetőségek felkutatásával folytatja karrierjét.

Kam Jandu kereskedelmi igazgatóként a Budapest Airport légitársasági és kereskedelmi marketingjéért, kereskedelmi utasszolgáltatásaiért és – az idei évtől - cargo üzletágáért felelt. Az évek során kollégáival számos nemzetközi szakmai sikert ért el; 2019-ben a World Routes Marketing Awards legjobb légitársasági marketing díját hozta el az általa vezetett csapat, legutóbb pedig a Travel Retail Awards keretében díjazták a repülőtér kereskedelmi területen tett környezetvédelmi törekvéseit.

www.bud.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: