Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új HR vezető a Magyar Suzukinál

2020.10.22

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2020. október 22. – Idén júniustól Herbácskóová Anita a Magyar Suzuki Zrt. Emberi Erőforrás és Társasági Támogatások terület vezetője. A szakember felel a vállalat 5 külföldi kirendeltségének HR ügyeiért is.


Herbácskóová Anita 16 éve erősíti a Magyar Suzuki csapatát, több mint egy évtized alatt széleskörű tapasztalatokat szerzett a HR számos területén. A vállalathoz toborzóként csatlakozott, majd kinevezése előtt a Munkaerő-gazdálkodás és HR kontrolling csoport vezetőjeként tevékenykedett az esztergomi vállalatnál.

Az új HR vezető karrierje során több mérföldkő megvalósításában is részt vállalt a Magyar Suzukinál. A COVID-dal kapcsolatos HR intézkedések kialakításában és bevezetésében is aktív szerepet vállalt. 

Munkám során az együttműködés és a közösen elért eredmények motiválnak. A HR egyértelműen csapatmunka, csak együtt tudunk sikereket elérni. Szerencsésnek tartom magam, amiért erős csapat áll mögöttem sokszínű egyéniségekkel és sokrétű tudással. Az a célom, hogy folyamatos összhangot tudjunk fenntartani a Magyar Suzukinál a munkavállalói és a munkaadói igények között, illetve, hogy mind a jelenlegi, mind a leendő kollégáink igényeit figyelembe vegyük és a felmerülő kihívásokra megfelelő megoldást kínáljunk. Mindemellett vezetőként feladatom és célom a gyártáshoz szükséges humán erőforrás, valamint a személyre szabott horizontális és vertikális karrierutak biztosítása” – osztotta meg gondolatait a HR vezető. „Vállalatunk dolgozóinak 70%-a több mint 10 éve van a Magyar Suzuki kötelékében. Remélem ezt a szép számot a csapatommal közösen tovább tudjuk növelni” – tette hozzá.

Céginformáció
A Magyar Suzuki Zrt.-t 1991-ben alapították, és azóta is a japán anyavállalat egyetlen európai gyártóegysége. A cég partnereinek, beszállítóinak, valamint a 78 tagú országos márkakereskedői hálózatának köszönhetően hozzávetőlegesen 10.000 munkavállaló megélhetéséhez járul hozzá.

Az esztergomi gyár 1992 októberében kezdte meg a termelést. Itt készülnek – immár hibrid változatban is – a Vitara és az SX4 S-CROSS modellek. A vállalat olyan távoli országokba is szállít, mint Mexikó, Új-Zéland vagy Japán. A hazai és nemzetközi piacra készülő gépjárművek gyártásán kívül a társaság importált Suzuki gépkocsik, motorkerékpárok és hajómotorok értékesítésével is foglalkozik.

www.suzuki.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: