Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Sikeres SQAS értékelés Magyarországon

2020.10.16

Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
A LIEGL & DACHSER Kft. pilisvörösvári kirendeltségén sikeres SQAS értékelést tartottak szeptember 16. és 18. között.


Az SQAS, másnéven ,,Safety and Quality Assessment for Sustainability", egy olyan egységes értékelési rendszer, amely logisztikai szolgáltatókat vizsgál minőség, biztonság és környezetvédelem szempontjából. Az SQAS-t 1994-ben az Európai Vegyipari Tanács (CEFIC) hozta létre. Az értékelést független értékelők végzik szabványosított kérdőív segítségével.

Pilisvörösváron nemcsak az általános feladatokat végezték el a Core és Transport Service-re vonatkozó kérdésjegyzékkel, de a raktárt is auditálták. Ezt az értékelést a budapesti székhelyű Blumenthal Consulting Kft. végezte.

Az ellenőrzést a Dachser németországi központja készítette, de a külső ellenőrzés helyszíni támogatása a jelenlegi COVID-19 helyzet miatt nem volt garantálható. Mindazonáltal a LIEGL & DACHSER Kft. munkatársai elkötelezettségüknek köszönhetően meggyőzték az auditort a modern és tiszta raktárról, valamint a magas minőségi és biztonsági előírásokról. 

A telephely erőfeszítéseit az alábbi eredményekkel ismerték el:
- Szállítási szolgáltatás: 93%
- Raktári szolgáltatás: 95%

www.dachser.com  


NEWS ; Ipari hírek ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Dachser ; Ingatlan, építőipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: