Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az ABB várja a 2021-es Női Mentorprogramjára pályázó egyetemi hallgatókat

2020.10.12

Forrás: ABB, Hírek
Az ABB Kft. idén is meghirdeti az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programját műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára.


A program során maximum tíz fő női hallgatót választanak ki pályázat útján az energetika és automatizálás területéről. A pályázat beadási határideje 2020. november 13. A pályázatokat az „ABB Női Mentorprogram”-ra történő jelentkezés formájában várja a vállalat.

A Női Mentorprogram célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje a munkavállalási kedvüket műszaki területeken, és lehetőséget adjon, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével.

A programban részt vevő hallgatók az ABB vezetői és szakemberei közül saját dedikált mentort kapnak, akikkel 2021. január 1. és 2021. június 30. között öt alkalommal személyes és/vagy online konzultáción vesznek részt. A nyertesek betekintést nyerhetnek egy multinacionális cég mindennapjaiba, gyárlátogatáson vehetnek részt, megismerkedhetnek az ABB női vezetőivel, HR szakemberektől személyes és/vagy online konzultáció keretében tanácsot kaphatnak a későbbi elhelyezkedéshez, vagy akár gyakornokként aktívan részt vehetnek a munkában. Emellett megismerhetik, hogy milyen különböző életpályamodellek léteznek a műszaki területen.

A pályázat a 2. és 3. éves BSc, 4. vagy 5. éves MSc női hallgatóknak szól, akik középfokú angol nyelvtudással és aktív hallgatói jogviszonnyal (nappali, esti, levelező, aktív féléves) rendelkeznek az alábbi intézmények és karok egyikén:

Óbudai Egyetem

Bánki Donát Gépész- és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar

Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar

Alba Regia Műszaki Kara

Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Gépészmérnöki kar

Villamosmérnöki és Informatikai kar

Miskolci Egyetem

Gépészmérnöki és Informatikai Kar

Műszaki Anyagtudományi Kar

Kecskeméti Főiskola

Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai kar

Széchenyi István Egyetem

Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar

Pannon Egyetem

Mérnöki Kar

Műszaki Informatikai Kar

Debreceni Egyetem

Műszaki Kar

Pécsi Tudományegyetem

Műszaki és Informatikai Kar

Szegedi Tudományegyetem

Mérnöki Kar

Az ABB szakemberei a beadott pályázatok értékelésénél figyelembe veszik a jelentkezők motiváltságát, szakmai rátermettségét, valamint elsősorban középfokú/középszintű angol nyelvtudását. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a korábbi tanulmányi versenyeken elért eredmény, és a felsőoktatási szakmai tevékenységben való részvétel. A beérkezett pályázatok alapján kiválasztott jelentkezőket személyesen és/vagy online is meghallgatják.

A pályázat beadási határideje: 2020. november 13. A pályázatokat a vállalat 2020. december 11-ig bírálja el. A pályázati kiírás részletei és a jelentkezési lehetőség a következő linken található:

https://new.abb.com/hu/karrier/lehetosegek/diakok  

Az ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) egy vezető globális technológiai vállalat, amely ösztönzi a társadalom és az ipar átalakulását egy hatékonyabb és fenntarthatóbb jövő megvalósítása érdekében. Az energetikai, robotikai, automatizálási és hajtás portfólióinak különböző szoftverekkel való összekapcsolásával az ABB kitolja a technológia határait, hogy ezzel a teljesítményt új szintre emelje. A kiválóságáról több mint 130 éve jól ismert ABB sikerességét a világ több mint 100 országban foglalkoztatott 110.000 tehetséges munkatársa garantálja.

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban.

ABB weboldal: http://new.abb.com/hu  

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag  

Instagram: abb_magyarorszag   

YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag  

www.abb.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; - ABB

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: