Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

260 gumiabronccsal támogatja a Michelin Hungária az Országos Mentőszolgálat Alapítványát

2020.09.19

Forrás: Michelin, Hírek
A Michelin Hungária elkötelezett támogatója a helyi közösségeknek, ezért 260 gumiabroncsot adományozott az Országos Mentőszolgálat Alapítványa számára.


A járványhelyzetben különösen fontos, hogy lehetőségeikhez mérten a vállalatok hozzájáruljanak a helyi közösségek szociális és egészségügyi problémáinak megoldásához, támogatva őket ez irányú erőfeszítéseikben.

A támogatás átvétele után az Országos Mentőszolgálat Alapítvány munkatársa ellátogatott a Michelin Váci Logisztikai Központjába, ahol elismerő oklevelet adtak át a vállalat képviselőinek. A mentőszolgálat képviselője raktárlátogatáson is részt vett, és a modern létesítményben megismerkedhetett a gumiabroncsokra vonatkozó szigorú logisztikai követelményekkel is.

¤  A Michelin minden magyarországi dolgozója örül annak, hogy lehetőségünk nyílt megvalósítani ezt a támogatást. A jelenlegi, kihívásokkal teli időszakban különösen jó érzés számunkra, hogy a mentőszolgálat támogatásán keresztül segíthetünk - emelte ki Kálmán Sándor, a Váci Logisztikai Központ vezetője.
     
¤  A vállalatok hasonló kezdeményezései, mint amellyel a Michelin is felkereste alapítványunkat, támogatást jelent számunka mindennapi erőfeszítéseinkben az embereknek nyújtott segítségadás terén, és egyúttal hozzájárul az egészségügy működéséhez. Nagyon örülünk az adománynak, nagy segítség nekünk a küldetésünk teljesítésében - tette hozzá Mocskonyi Nóra, az Országos Mentőszolgálat Alapítványtól. 

A Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata: a világ egyik vezető abroncsgyártója a hatékony szállítmányozás és utazás elősegítésére gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít, illetve kínál a termékhez kapcsolódó szolgáltatásokat, a hatékony mobilitást segítő megoldásokat. Munkánkkal arra törekszünk, hogy az utazás során kivételes élményben részesítsük ügyfeleinket. A Michelin ezen kívül a gépjárműgyártás számára fejleszt csúcstechnológiás alapanyagokat. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrandban található, a Michelin 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, több mint 127.000 főt foglalkoztat, és 69 termelőegységet működtet világszerte. 2019-ban mintegy 200 millió abroncsot gyártottunk. (www.michelin.com)

www.michelin.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Michelin

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: