Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Regisztráljon most a CUPRA Formentor gyártásának indulása alkalmából megrendezett digitális eseményre!

2020.09.25

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- Az élő közvetítés regisztrációs linkje már elérhető
- A résztvevőknek 12 órával az esemény előtt regisztrálniuk kell ahhoz, hogy kérdést tehessenek fel


Martorell/Budapest, 25-09-2020 . –  Szeptember 29-én, jövőhét kedden középeurópai idő szerint 11:30-kor a CUPRA élőben közvetíti a „CUPRA Formentor Gyártás Indítása” elnevezésű digitális eseményét a CUPRA központjából, Matrorellből. A márka naprakész információkkal szolgál majd az első egyedileg tervezett modelljéről.

Wayne Griffiths a SEAT új elnöke és a CUPRA vezérigazgatója, a SEAT Kutató- és Fejlesztési részlegének alelnöke Dr. Werner Tietz, valamint az autót tervező és gyártó mérnökök vesznek részt az eseményen. Emelett több különleges vendég is csatlakozik majd Wayne Griffithshez a Q&A szekció keretein belül, ami kizárólag a sajtó kérdéseit hivatott megválaszolni.

Már regisztrálhat az esemény oldalán, ahol a közvetítés angol nyelvű lesz, spanyol, német francia és olasz szinkrontolmáccsal. Ahhoz, hogy kérdést tudjon feltenni a Q&A szekcióban, az eseményt megelőző 12 órában regisztrálnia kell, a „Registration for Q&A” fülre kattintva.

Kapcsolódás a digitális eseményhez
- Kedden, szeptember 29-én középeurópai idő szerint 11:30-kor
- Link a közvetítés követéséhez és a nyelvválasztáshoz: https://cupraformentorsopevent.max-videosound.com/
Kattintson az „Enter”-re, hogy nyomon követhesse a sajtókonferenciát!

Várjuk, hogy megoszthassunk néhány igazán különleges hírt Önnel és minden résztvevővel!

A CUPRA egy különleges márka, amely a feltűnő dizájnra és az elektromos teljesítményre épül, és a SEAT-ot a sportosság új értelmezésével a következő szintre emeli. Második működési évében a CUPRA értékesítése 2019-ben 71,8% -kal növekedett, megközelítve a 24.700 darabot, a CUPRA Ateca sikerének köszönhetően. Az új székhely megnyitásával együtt a CUPRA 2020-ban termékoffenzívát fog végrehajtani a CUPRA Leon és a CUPRA Formentor megjelenésével. Amellett, hogy globális szövetséget kötött az FC Barcelona-val, és annak kizárólagos hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé vált, a CUPRA elit bajnokcsapatot hozott létre, mint például a német kapus Marc ter Stegen vagy a svéd autóversenyző, Mattias Ekström, aki részt vesz a PURE ETCR sorozatban a CUPRA e-Racerrel. A CUPRA világ él és készen áll arra, hogy meghódítsa az autózás szerelmeseinek szívét, közel 250 CUPRA szakemberrel szerte a világon.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: