Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Lendület az iparnak: Új finanszírozási megoldások a FANUC Hungary-től

2020.09.22

Forrás: FANUC, Sajtóhír
A 2020-as év eseményei jelentősen megnehezítették a magyarországi vállalkozások mindennapjait, legyen szó kis-, közép- vagy akár multinacionális nagyvállalatokról.


Azonban ebből a bizonytalan időszakból is profitálhatnak azok a proaktív cégek és vállalkozók, akik folyamatos fejlesztéseken gondolkodnak és nyitottak az újdonságokra. 

A FANUC Hungary ezekhez a fejlesztésekhez kínál biztonságosan megtérülő beruházási lehetőséget partnereinek egyedi finanszírozási megoldások formájában.

Gépek, amelyek kitermelik saját árukat

Amennyiben profilváltás, kapacitásbővítés vagy új termék bevezetése előtt áll vállalkozása, és ehhez megbízható, hosszú távon alkalmazható szerszámgépre van szüksége, a FANUC kedvező finanszírozási megoldásokat kínál a beszerzéshez. 

Vásároljon most új gépet és finanszírozza azt a gép által termelt profitból! Dolgozzon akár 3-6 hónapig törlesztés nélkül új FANUC szerszámgépén és akkor fizessen először, amikor már hasznot termel. Így biztonsággal léphet új szintre termelésével.

A FANUC Hungary Kft. számos pénzügyi konstrukciót dolgozott ki eszközfinanszírozási kampányához, így az ügyfélnek nem kell pénzügyi partner kiválasztásával időt töltenie. Rá csupán az a feladat hárul – és a FANUC szakemberei ebben is örömmel segítenek -, hogy az adott feladathoz az ideális megmunkálógépet válassza ki a japán gyártó kínálatából. 

Komplett megoldás egy speciális időszakban

Az új fizetési konstrukció előnye, hogy a kedvező kamatozású (0,1 – 2,5%-os kamatú) hitelek mellett teljeskörű ügyintézési támogatás, illetve egy 5 éves szerszámgép garancia is a csomag részét képezi. A konstrukcióban vásárolt szerszámgépek törlesztésének megkezdését és futamidejét az ügyfél pénzügyi helyzete és igényei határozzák meg. Az ÁFA kifizetése, csakúgy, mint a vételár törlesztése, rugalmas: fizethető a futamidő végén egyösszegben vagy a törlesztőrészletekkel együtt havonta, a tőkére vetített összeg arányában.

Az ügyféligények elbírálása néhány nap leforgása alatt megtörténik, így gyorsan lehet konkrétumokról egyeztetni. Géprendelés esetén pedig számíthat a FANUC megszokottan gyors szállítási idejére. 

A megoldás célja, hogy biztosítsa a magyarországi gyártó szektor versenyképességét likviditással és termelési hatékonysággal, hiszen jelentős átrendeződés figyelhető meg a piacon: új gyártói igények jelennek meg, bérmunkák helyeződnek át anyavállalatoktól leányvállalatoktól, nemzetközi gyártóktól hazaiakhoz, melyek kiszolgálásához megbízható szerszámgépek és egy rugalmas fizetési konstrukció jelent valódi segítséget.

A konstrukció december 18-ig érhető el. Tudjon meg többet a FANUC finanszírozási megoldásairól a
http://one.fanuc.eu/finanszirozas
oldalon, kérjen bővebb felvilágosítást és ajánlatot.

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: