Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Felkészültünk az őszre

2020.09.17

Forrás: HUNGEXPO, Hírek
A HUNGEXPO felkészülten vár ősszel minden kiállítót és látogatót!


A koronavírus- járvány miatt kialakult helyzetben, a gazdasági élet újraindulásával az online megoldások mellett az üzleti életnek ismét fokozott szüksége van a személyes találkozók, konferenciák, kiállítások lehetőségére is, hogy még nagyobb teret biztosíthassanak a működésnek, fejlődésnek.

A HUNGEXPO mindent megtesz, hogy minimalizálja a járványügyi kockázatot a hazai meghatározó ágazatok kiállításainak megrendezése és lebonyolítása során.

Az elmúlt hónapokban átalakítottuk a működési szabályzatot, összeállítottunk egy POST COVID kézikönyvet, valamint létrehoztuk a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot.

A kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Főbb intézkedések:

¤  A hatalmas pavilonban – az A pavilon alapterülete 20.000 m², belmagassága 7 méter – széles utakat alakítunk ki

¤  A megfelelő távolság megtartását, a zsúfoltság elkerülését szélesebb járófelületekkel, haladási irányok kijelölésével, előzetes online tárgyalási időpont foglalási lehetőséggel segítjük.

¤  A kiállításnak helyet adó pavilonokat előzetesen fertőtlenítjük, vírusmentesítjük speciális fertőtlenítő gép segítségével, naponta fertőtlenítő takarítást végzünk virucid és baktericid anyagokkal.

¤  A beléptetés során a résztvevők testhőmérsékletét ellenőrizzük a fogadócsarnokokban kihelyezett hőkamerás kapuval, mely egyúttal fertőtlenít is.

¤  Belépés előtt kötelező a kézfertőtlenítés a bejáratoknál.

¤  A kiállításokon a maszk használata kötelező, ennek biztosítása érdekében a belépési pontoknál maszk-automatákat helyezünk el.

¤  A teljes területre érintésmentes kézfertőtlenítő pontokat, zárható szemeteseket, ahol szükséges, plexi falakat helyezünk el.

¤  Érintésmentes eszközöket biztosítunk a mosdókban: csapok, szappan-, fertőtlenítőszer-, papírtörlő adagolók.

¤  Szélesebb körben alkalmazzuk az érintésmentes megoldásokat (badge leolvasás belépéskor, érintésmentes fizetés stb.).

¤  Belépőjegyét nem csak papír alapon, hanem telefonon is bemutathatja.

¤  A mosdókban óránként teljes körű virucid, baktericid fertőtlenítő takarítást végzünk.

¤  A közösségi terek gyakran érintett felületeit virucid anyagokkal fertőtlenítjük folyamatosan – az üzemelési idő alatt – min. 4 óránként.

¤  Segítjük külföldi kiállítóinkat, hogy az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően minél egyszerűbb legyen az országba történő belépésük és részvételük a rendezvényen.

¤  Ezeken felül természetesen a saját munkatársaink védelméről is gondoskodunk az érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően.

Találkozzunk az októberi kiállításokon!

Construma 
Otthon Design
Automotive Hungary 
Ipar Napjai 

Bővebben az intézkedésekről: 
https://cdn.hungexpo.hu/hungexpo/documents/Hungexpo_COVID19_kezikonyv_rendezvenyek_biztonsagos_ujrainditasara.pdf   

BRINGING PEOPLE TOGETHER #AGAIN (HU) ; 1:29 
https://www.youtube.com/watch?v=S8XPMJAGaqw&feature=emb_logo   

www.hungexpo.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; YouTube ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: