Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Újabb piaci szegmensben jelenik meg a Rába

2020.09.08

Forrás: Rába, Hírek
A tavaly sikeresen elindult együttműködését bővíti tovább az idei évben a Rába és nemzetközi élvonalbeli partnere.


Az így kulcspartnerré vált, komplett ülésrendszerekért felelős integrátor társasággal kötött újabb keretszerződés igazolja a minőségi gyártás iránt elkötelezett Rába üzletfejlesztési politikáját.

Az elmúlt időszak üzletfejlesztésének köszönhetően a Rába újabb beszállítói megállapodást írt alá, az autóipar egyik meghatározó TIER 1-es, komplett ülésrendszerekért felelős beszállítójával. A 2019 novemberében elindult együttműködés sikerét bizonyítja, hogy a nemzetközi, a globális ellátási láncokban meghatározó vevő újabb, öt évre szóló keretszerződést kötött a Rába Járműalkatrész Kft-vel. Ennek értelmében a móri telephely 2021 januárjától harmincezer kishaszonjárműbe szállít szerelt hátsóülés-vázakat évi 6,5 millió euró értékben, tovább erősítve a Rába pozícióit a nemzetközi járműipari piacon.

Az elnyert megbízással a Rába Alkatrész üzletága új piaci szegmensbe, a kishaszongép-jármű-piacra is belép, annak egyik vezető márkájához készülő autóülésekhez szállít préselt, hegesztett, porfestett és szerelt hátsó ülésvázakat. Az új üzlet meghatározó volumenét jól jelzi, hogy felfutását követően az üzletág fém üzleti szegmensének árbevételét mintegy 30%-kal növeli majd meg.

Ez már a harmadik olyan stratégiai jelentőségű, eszköz alapú üzletfejlesztési megállapodás, amely bővíti és továbbfejleszti társaságunk gyártási kapacitását a keretszerződésbe foglalt technológiatranszfernek köszönhetően. Az új megállapodás illeszkedik a Rába piacszerző stratégiájába, és egyben azt is alátámasztja, hogy az autóipar átalakulásával az Európában működő ellátási láncok optimalizálása és átrendeződése valós lehetőséget teremt a Rába számára új üzleti kapcsolatok kiépítésére, piacszerzésre is” – hangsúlyozta Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyrt. elnök-vezérigazgatója. 

www.raba.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Rába ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: