Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Guillermo Fadda a SEAT új európai értékesítési igazgatója

2020.09.01

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- Guillermo Fadda 25 éves tapasztalattal rendelkezik a Volkswagen-csoporton belül, újonnan létrehozott beosztásban vezeti a vállalat európai értékesítési részlegét


- a Volkswagen-csoport argentínai értékesítésért és marketingért felelős eddigi alelnöke október 1-jén csatlakozik a SEAT-hoz

Martorell / Budapest, 2020. szeptember 01.–Október 1-i hatállyal Guillermo Faddát nevezték ki a SEAT európai értékesítési igazgatójává. Az igazgató 1995 óta dolgozik a Volkswagen-csoportnál, és mindeddig a Volkswagen Group Argentína értékesítésért és marketingért felelős alelnöke volt. Guillermo Fadda a SEAT európai értékesítési részlegét fogja vezetni, ezt az új posztot a vállalat európai növekedésének ösztönzése érdekében most hozták létre, és Wayne Griffiths-nek, a SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnökének lesz alárendelve.

Wayne Griffiths ezzel kapcsolatban azt hangsúlyozta, hogy „Guillermo Fadda új beosztásba történő kinevezésével a vállalat célja az, hogy erősítse európai fejlődését. Az utóbbi években a SEAT és a CUPRA lettek a leggyorsabban növekvő márkák, és 2015 óta piaci részesedésük több mint 30% -kal nőtt. Meggyőződésem, hogy Guillermo Faddának a Volkswagen-csoportban szerzett tapasztalata és háttere további lökést adnak majd értékesítéseinknek.”

Guillermo Fadda a barcelonai ESADE egyetemen üzleti adminisztráció szakon szerzett diplomát és mester fokozatot (MBA). 1995 óta dolgozik a Volkswagen-csoportnál, amikor is Spanyolországban belépett az Audi márkához. 2002-ben kinevezték az Audi Spanyolország marketing igazgatójának, ezt a beosztást 2006-ig töltötte be. 2006 és 2009 között az AUDI Olaszország marketing munkáját irányította, majd 2009-ben visszatért az Audi Spanyolországhoz, hogy átvegye az értékesítési igazgatói beosztást. 2013-tól ügyvezető igazgatóként vezette az Audi Spanyolország munkáját, melynek során megszilárdította a márka vezető szerepét a spanyol prémium piacon. 2018-ban kinevezték a Volkswagen Group Argentina értékesítésért és marketingért felelős alelnökévé. Ez a beosztás magában foglalta az értékesítési terület vezetését, és átfogta a Volkswagent, az argentin piac vezető márkáját, a Volkswagen Haszonjárműveket, az Audit, a Ducatit és a Traton Group -ot.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; - Seat ; - Volkswagen

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: