Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens új, gazdaságos radarantennát mutatott be szintméréshez

2020.08.31

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens bemutatja a Sitrans LR250 PLA (polipropilén lencse antenna) radaros szinttávadót, amely megbízható szintmérést biztosít készletgazdálkodáshoz vagy kritikus folyamatok irányításához.


Ez a nagy teljesítményű tölcsér- és lencseantennás kialakítás tökéletes megoldás normál nyomású és hőmérsékletű, korrozív vegyszerek szintméréséhez.

A Sitrans LR250 távadók HART (Highway Addressable Remote Transducer), Profibus PA vagy Foundation Fieldbus kommunikációs protokollal rendelhetők. A grafikus Quick Start Wizarddal a Sitrans LR250 percek alatt üzemkész, az infravörös kézi vezérlővel pedig a helyszíni programozás is lehetséges. A Process Intelligence jelfeldolgozás megbízhatóságot és karbantartásmentes üzemelést biztosít. A Sitrans LR250 már bizonyította megbízhatóságát folyadék tartályok, keverővel felszerelt technológiai tartályok, gőzölgő folyadékok és alacsony dielektromos állandójú közegek szintmérésénél is.

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: