Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az igm Kínában nagyteljesítményű robotos hegesztéstechnológiát mutatott be az építőipari gépgyártóknak

2020.08.28

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
2020 júliusában rendezték a China Construction Machinery Welding Tecgnology Summit Forum (kínai építőipari gépek hegesztéstechnológiai csúcstalálkozót) a kínai Xuzhou városában.


A fórumra meghívást kapott az igm, hogy előadást tartson az éptőipari gépgyártásban a „nagyteljesítményű robotos hegesztések“ témakörben.

A COVID-19 járvány ellenére Kínában 2020 januártól - júniusig 170.000 db. földmunkagépet adtak el és ezzel Kína ismét bizonyította vezető szerepét a világ az építőipari gépgyártásában.

A fórumon több mint 560 vendég vett részt és ezzel mintegy 110 kínai és külföldi építőgépgyártó cég képviseltette magát.

Egyedüli hegesztőrobot gyártóként az igm kapott meghívást a fórumra egy előadás megtartására a „ Nagyteljesítményű hegesztőrobotok alkalmazása az építőgépgyártásban“ címmel, bemutatva a legújabb trendeket a hegesztőrobotok területén.

A rendezők a „Tudomány, technológia és emberi találékonyság alkalmazása a környezetbarát hatékony gyártásban" témakörben számos vezetőt, építőipari gépgyártót, tudományos kutatóintézetet, nagyteljesítményű hegesztőberendezések és anyagok gyártóit, továbbá más szakmai támogatókat hívtak meg, hogy bemutatókkal és közös eszmecserérékkel jól hasznosítható eredményre jussanak.

www.igm-group.com   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: