Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Tovább építi budapesti bázisát a LOT lengyel légitársaság

2020.07.31

Forrás: Budapest Airport, Hírek
Röviddel a Budapest-Szöul járat újraindítását követően a LOT újabb jó hírt hozott: augusztus végétől új úticéllal, Wroclaw városával köti össze Budapestet.


Az új járat a lengyel légitársaság magyarországi bázisépítésének része, és amellett, hogy kellemes hangulatú városba kínál közvetlen járatot, jól illeszkedik a Budapest-Szöul járat menetrendjéhez is.

A LOT lengyel légitársaság újabb, Budapestről közlekedő járat indítását jelentette be: augusztus 24-től a légitársaság hetente közlekedik Budapestről a lengyelországi Wroclaw városába, Embraer 195 típusú repülőgéppel. A járat egész évben közlekedik, és kiváló átszállási lehetőséget kínál Budapesten keresztül közvetlen légi összeköttetéssel Szöul felé.

Wroclaw – magyar nevén Boroszló – Lengyelország legrégibb városa, Szilézia történelmi fővárosa. A városképet megannyi színes épület teszi különlegessé, és a település kulturális programokban és látnivalókban is bővelkedik: 2016-ben Európa kulturális fővárosává is megválasztották.

A Budapest-Wroclaw járat elindításával a LOT folytatja magyarországi bázisépítését, és a budapesti átszálló forgalom további fejlesztéséhez is hozzájárul. Az új összeköttetésből egyébként mind a lengyel, mind a magyar főváros profitál, hiszen Budapest és Varsó regionális jelentősége tovább nő.

www.bud.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD ; Munkagép, haszongép

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: