Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A KUKA KR C5 vezérlőegység felgyorsítja az automatizált termelést

2020.07.16

Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Bármelyik robot szívét a vezérlőegység képezi – ebből a szempontból a KUKA robotok tapasztalható újdonságokban részesülnek:


A KUKA ipari robotokkal használt KR C5 vezérlőegység maximális teljesítményt és egyben maximális gazdaságosságot biztosít.

A KUKA KR C5 vezérlőegység számos lehetőséggel támogatja a robotok gazdaságos működését

Kompakt, könnyen integrálható és energiahatékony: A KUKA ipari robotok KR C5 vezérlőegysége és az ahhoz tartozó kisrobotvezérlő KR C5 micro vezérlőegység teljesen új szintre emelik az automatizált termelést. A vezérlőegység tökéletesen integrálható bármilyen informatikai és felhőalapú környezetbe, miközben részletekbe menően támogatja a meglévő alkalmazások működését – ugyanakkor számos új lehetőséggel és jobb eredményekkel támogatja a felhasználó tevékenységét. A KR C5 egység sokkal energiahatékonyabb és kompaktabb elődeinél.

A KUKA KR C5 vezérlőegység az adatokat értékes információkká alakítja

A KUKA ipari robotok vezérlését támogató KR C5 vezérlőegység moduláris szekrényrendszere biztosítja a KR C5 vezérlőegység hosszú élettartamát és ellenálló képességét illetve utólagos bővíthetőségét – amennyiben szükséges. A tömör és egyszerűen integrálható vezérlőmodulok könnyen használhatók és csatlakoztathatók a különböző szoftveralapú termékekhez és digitális szolgáltatásokhoz. További pozitív tényező: Az új KUKA.DeviceConnector Cloud (felhőalapú KUKA eszközcsatlakoztatás) rendszer hatékonyan támogatja a KUKA KR C5 egységek adatokkal történő vezérlését – további hardvereszközök csatlakoztatása nélkül.

"A KUKA KR C5 vezérlőegység sajátos fejlesztései támogatják a teljes integrálást és az optimalizálási lehetőségek aktiválását. Az előnyök leginkább a vezérlőelemek méreteinek jelentős csökkentésében, az energiahatékonyságban és a továbbfokozott minőségben mutatkoznak meg."
Dietmar Steidl, a KUKA KR C5 termékfelelőse

A KUKA KR C5 vezérlőegysége a már bevált KUKA.SystemSoftware rendszerszoftverrel kerül szállításra

Andreas Knöpfle, a vezérlőegység-generációért felelős portfóliómenedzser összefoglalása: „Az elkövetkező évek során a KUKA automatizálási portfóliójának új platformja a KR C5 lesz." Vezérlőegységünk fokozott hatékonysággal támogatja az ipari robotok alkalmazását különböző területeken.“ Az új KUKA KR C5 vezérlőegység a KUKA.SystemSoftware rendszerszoftverrel (KSS 8.7) kerül szállításra. Ugyanakkor, a vezérlőegység hamarosan olyan vezérlési lehetőségekkel bővül, melyek támogatják a csatlakoztatást a különböző gyártóberendezésekhez. Áprilisban forgalmazásra került a kisrobotok vezérlését támogató KUKA KR C5 micro vezérlőegység, októberben, pedig, érkezik az alacsony és magas teherbírással rendelkező robotok vezérlését támogató vezérlőegység is.

www.kuka-robotics.com       


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - KUKA ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: