Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Robotkeresztelő a Schachtbau Nordhausen vállalatnál

2020.08.04

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A németországi Schachtbau Nordhausen GmbH legújabb “kollégáját” az RTE 478-S típusú igm hegesztő robotrendszert “Katrin” névre keresztelték.


A berendezés kettő darab 2 tonna teherbírású RWM2-2000A manipulátorral rendelkezve tovább növeli a komplex alkatrészek gyártási minőségét és jelentősen fokozza a termelékenységet. Eddig a cégnél teljesen automatizáltan csak kisméretű alkatrészeket hegesztettek, ezzel az új 10x10 m alapterületű robotcellával 2 m hosszú és 2 tonna tömegű munkadarabok is lehegeszthetők. A Schachtbau-Nordhausen automatizálási folyamatában azonban ez nem az utolsó lépés. Az ipar 4.0 szellemében további terveik vannak egy 35 méter hosszú portálrobot telepítésére, amellyel akár 12 m hosszú és 15 tonna tömegű acélszerkezetek is lehegeszthetők. A tervezést megkezdtük és örülünk az ajánlat elkészítésének!

További sajtóinformációk: 

https://www.nnz-online.de/news/news_lang.php?ArtNr=277841  

https://www.schachtbau.de/export/shared/documents/pdf/sbn/news/2020-07-11_TA-Bei-Schachtbau-schweisst-Katrin.pdf  

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: