Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Négykarikás autóval a Győri Balett új igazgatója

2020.07.28

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2020. július 28. – Velekei László, a Győri Balett új igazgatója a mai naptól egy orkafekete, dinamikus Audi Q7 S line quattrot vezet.


A neves társulat új vezetőjének az Audi Hungaria az immár 23 esztendeje tartó partnerség jegyében állította rendelkezésre az autót. A jármű Pozsonyban készült, 286 lóerős motor hajtja, melyet Győrben gyártanak.

A kultúra és a művészetek támogatása a társadalmi felelősségvállalás részeként az Audi Hungaria vállalati stratégiájának része. A vállalat 18 éve főszponzorként támogatja a társulatot. 2014 óta adják át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért díjat, továbbá Audi személygépjárműveket biztosít a vállalat a Győri Balett kimagasló táncművészeinek.

Velekei László 23 éve meghatározó tagja a Győri Balettnek, 2020. július 1-jén nevezték ki a Győri Balett igazgatójává. Elődje, Kiss János 29 évig irányította a társulatot, amellyel balett-történelmet írt.

A partnerség jegyében az együttes számos alkalommal lépett fel Németországban, Pekingben, New Yorkban,Rio de Janeiroban, Moszkvában, Londonban és a világ számos színpadán.

www.audi.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: