Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az új Opel Mokka mutatja meg a legendás Villám új változatát

2020.07.09

Forrás: Opel, Sajtóinformáció
Valamennyi eljövendő Opel-modell az újonnan tervezett márkaemblémával jön ki


Rüsselsheim. A Mokka második nemzedékével újrateremti magát az Opel. Ez az első modell a jövőbeli márkaarccal, az Opel-Vizorral és a következő generációs, teljesen digitális Pure Panel vezetőhellyel. Áttervezték a „Mokka“ típusnevet is, külön hozzá tervezett tipográfiával, és a csomagtartó-fedél közepén helyezték el, az Opel-villám alatt. Finom vonásokkal újrarajzolták a márka legendás emblémáját, mostantól kezdve ez díszíti a német autógyártó valamennyi modelljét.

„Körgyűrűje karcsúbb, filigránabb, precízebb, markánsabb lett. Ez hangsúlyosabbá tette a Villámot. Valamennyi részlet, nagyon kis rádiuszokkal, pengeéles! Az ‚Opel‘ feliratot a gyűrű alsó részébe integráltuk – olyan, mint egy ékszer finom gravírozása. Maga a vegytiszta német precizitás! A Villámot dominánsan integráltuk a Vizorba, hátul pedig középen helyeztük el a modellnevet“, magyarázza az Opel-dizájnfőnöke, Mark Adams.

A gyűrűbe foglalt Villám 1963 óta csillog valamennyi Opelen. A modelltől és a gyártási évtől függően kismértékben változott az embléma. 1970-től világos megjelenési irányvonalakat határoztak meg valamennyi vállalati területre. Ezt az átfogó dizájnt először 1987-ben dolgozták át. Az új évezredben további modernizálások következtek, amelyek keretében háromdimenziós formát kapott a Villám. Ezáltal közelebb került a vállalati logó a termékemblémákhoz. 2016 óta precízen kiformált krómvillám díszíti az Opel újdonságait. A máig hivatalos vállalati logó 2017 nyara óta modern, lapos kialakítású. A reklám és a digitális kommunikáció ezek kétdimenziósan ható logójához kitűnően illik az eljövendő járművek újonnan tervezett Villáma. Az új Mokkával egyszerre legendás logóját is újraalkotta az Opel.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Opel

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: