Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Dr. Patrick Heinecke az Audi Hungaria új pénzügyekért felelős igazgatósági tagja

2020.07.01

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
• 2020. július 1-jén Dr. Patrick Heinecke pénzügyi igazgatóként kezdi meg munkáját Győrben
• Az eddigi pénzügyi igazgató, Axel Schifferer nyugdíjba megy


• Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke:
Ebben a nehéz időszakban a pénzügyi stabilitás kiemelten fontos, amelyben Dr. Patrick Heinecke támogatni fogja vállalatunkat.

Győr, 2020. július 1. – Mától Dr. Patrick Heinecke veszi át Axel Schifferertől az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területeinek vezetését. Az okleveles közgazdász végzettségű Dr. Heinecke az AUDI AG központjából érkezik Győrbe. Ingolstadtban az Audi Konszern kontrolling stratégia, tervezés és irányítás területének vezetője volt. Elődje, Axel Schifferer a Volkswagen Konszernnél eltöltött 30 év után, amelyből 8 éven át az AUDI HUNGARIA Zrt. pénzügyi igazgatója volt, saját kérésére nyugdíjba megy.

Ebben a nehéz időszakban a pénzügyi stabilitás kiemelten fontos, amelyben Dr. Patrick Heinecke az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős új igazgatójaként teljes erővel fogja támogatni vállalatunkat. Dr. Heinecke jól ismeri a Volkswagen Konszernt, hiszen az évek során értékes tapasztalatokat szerzett számos szakterületen, amelynek köszönhetően tovább írjuk vele az Audi Hungaria sikertörténetét“, mondta Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke.

Az új pénzügyi igazgató, Dr. Patrick Heinecke, 1977-ben született Seeheim-Jugenheimben, közgazdaságtudományt tanult Németországban, az European Business School-ban. 2003-ban nemzetközi gyakornokként kezdett a Volkswagen Konszernnél, majd 2004-ben indult karrierje a konszern számviteli területén Wolfsburgban. 2006 és 2009 között a Volkswagen Konszern pénzügy és kontrolling területért felelős igazgatótanácsi referense volt. 2010-től Wolfsburgban vezette a konszernkontrolling Audi, Seat, Porsche, Scania, MAN és tengerentúl területét. 2013-ban az AUDI AG-hoz váltott, Ingolstadtban az Audi Konszern kontrolling stratégia, tervezés és irányítás területét vezette. Dr. Patrick Heinecke július 1-jétől az AUDI HUNGARIA Zrt. pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatója.

Axel Schifferer személyében egy nagyrabecsült kolléga és egy kitűnő pénzügyi szakember hagyja el a vállalatot“, folytatta Alfons Dintner. „Irányításával az Audi Hungaria zárt részvénytársasággá alakult, a compliance és integritás a fenntartható vállalatvezetés fontos elemévé váltak, valamint a geotermikus energia felhasználásával a vállalat áttért a megújuló energiaforrások használatára. A beszerzés és az IT szolgáltatásait konszern szinten kiépítette, valamint nagymértékben elősegítette a vállalati folyamatok digitalizációját. Minden jót kívánok neki életének következő szakaszához.

Dr. Patrick Heinecke az Erlangen-Nürnberg Egyetemen doktorált a regionális stratégiák sikertényezői témájában. Hat nyelven beszél: anyanyelve, a német mellett angolul, franciául, spanyolul, olaszul és portugálul. Szabadidejét aktívan, többek között kerékpározással és futással tölti. Dr. Patrick Heinecke házas és két gyermeke van.

www.audi.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: