Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Alexander Vlaskampot kinevezték a Scania Értékesítési és Marketing üzletág vezetőjévé, valamint a Scania Igazgató Tanácsának tagjává

2020.06.24

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Alekszandr Vlaskampot – aki jelenleg a Tehergépjármű üzletág helyettes alelnöke, valamint az Értékesítés és Marketing üzletág megbízott vezetője – kinevezték ügyvezető alelnöknek és az Értékesítési és Marketing üzletág vezetőjének.


Június 1-től tölti be posztját, és Henrik Henriksson elnök-vezérigazgatónak jelent. 

Alexander Vlaskamp 1971-ben született, járműgépész mérnöki diplomával rendelkezik, amelyet a holland HAN egyetemen szerzett, és 1996-ban csatlakozott a Scania Németországhoz. Azóta különféle vezetői pozíciókat töltött be a Scania jármű értékesítési és szolgáltatási részlegén, mint például a Scania üzleti egységek ügyvezető igazgatói posztját Németországban, Ausztriában és Lengyelországban. 2017-ben kinevezték a Tehergépjármű üzletág vezető alelnökévé és vezetőjévé. 

Üdvözlöm Alexander Vlaskampot az Igazgatóságunkban. Feladata a Scania globális jelenlétének és vezető pozíciójának további erősítése a fenntartható közlekedés felé történő elmozdulásban” – mondta Henrik Henriksson elnök-vezérigazgató. 
Alexander Vlaskampot Karin Rådström váltja pozíciójában. 

A Scaniáról 
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2019-ben 91.700 tehergépkocsit, 7.800 autóbuszt és 10.200 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 152 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 51.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része. 
További tájékoztatás: www.scania.hu


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: