Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Videón mutatja meg Michael Lohscheller vezérigazgató az új Opel Mokkát

2020.06.22

Forrás: Opel, Sajtóinformáció
Folyik a visszaszámlálás: az Opel további részleteket árul el a Mokka következő generációjáról


Rüsselsheim. „Elektromos, progresszív, egyszerűen izgalmas“, írja le az Opel főnöke, Michael Lohscheller a Mokka következő nemzedékét. Rövid videóban mutatja meg az új Opel Mokka első részleteit: a márka új arcát, a Vizort, integrált Opel-villámmal, és a csomagtartófedél közepén az új Mokka-emblémát. Ehhez járul az első benyomás a jármű extravagáns formájáról és a merész fekete-zöld színkombinációról.

„Három éve irányítom az Opelt. Ezalatt, nagyon sok munka mellett, szívünket-lelkünket is beletettük az új Mokka fejlesztésébe. A Mokka következő generációjával szinte újra feltaláltuk az Opelt. Alig várom, hogy az utcán lássam újdonságunkat!“, lelkesedett az Opel vezérigazgatója a márka legfiatalabb modelljéért.

Az Opel Mokka érkező új nemzedéke teljesen új konstrukció; a vállalat rendkívül hatékony CMP (Common Modular Platform) multienergiájú padlóvázára épül. Ez a moduláris platform nagyfokú flexibilitást enged meg a járműfejlesztésben – belsőégésű motoros hajtómű éppúgy beépíthető, mint tisztán elektromos. A vevőé a választás. A gyártás év végén indul, és az új Mokka 2021-ben érkezik meg az Opel-kereskedőkhöz.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Opel ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: