Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Első tények az új Arteonról: Beharangozó a június 24-i virtuális világpremierhez

2020.06.03

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- A dinamikus négyajtós fastback frissítést, és emellett egy második karosszéria típust kap, az Arteon Shooting Brake-t


- A modell átfogó frissítése új csúcstechnikát képviselő motorokkal és intelligens komfort- valamint asszisztens rendszerekkel érkezik

Wolfsburg/Budapest, 2020. június 3.– Az Arteon a Volkswagen Gran Turismo modellje - avantgárd, energiával teli és hatékony. A Volkswagen most először nyújt bepillantást az új Arteon részleteibe. A klasszikus Gran Turismo mellett a jövőben egy második modellváltozat is elérhető lesz Shooting Brake formában. Ez a modell dinamikus és elegáns, és lenyűgözően mutatja egy kombi rugalmas koncepcióját. Klaus Bischoff, a Volkswagen-csoport és a Volkswagen márka vezető formatervezője: „Az Arteon Shooting Brake segítségével új egyensúlyt teremtettünk a sebesség, az erő és a tér között.”

A Volkswagen a modellcsalád jelentős frissítését mutatja meg a két Arteon változat bevezetésekor. A jármű utasterében az Arteon teljesen új vezetői környezetet kap, amely megfelel ezen modellek exkluzív megjelenésének. A legújabb moduláris infotainment mátrix (MIB3) rendszereket integrálták a lehető legjobb csatlakoztathatóság biztosítása érdekében. Technológiai szempontból a hajtásláncok választékát is átalakították.

Minden motor magas hatékonysággal, alacsony kibocsátással és nagy nyomatékkal rendelkezik. Ezt a maximális hatékonyságot innovatív, jövőorientált motor- és emissziós technológiákkal érik el. Ezen felül az avantgárd modell sorozatban is bemutatkoznak az intelligens asszisztens rendszerek. Egy példa: a „Travel Assist” rendszernek köszönhetően, az új Arteonban szükség esetén először lesz lehetőség - a rendszer korlátain belül - az erősen támogatott vezetésre. Különösen a hosszútávú utakra tervezve, ezek a Volkswagen modellek a vezető felügyelete mellett képesek átvenni a kormányzást, a gyorsítást és a fékezést 210 km / h sebességig.

Az Arteon és az Arteon Shooting Brake világpremierje és további részletes információk júniusban lesznek elérhetők.

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (SmartMobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: