Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens Mobility tíz darab Smartron mozdonyt szállít Bulgáriába

2020.06.02

Forrás: Siemens, Sajtóközlemény
A Bolgár Államvasutak (BDZ) tíz darab Smartron mozdonyt rendelt a Siemens Mobility-től. A Smartron olyan előre konfigurált mozdony, amely egy standard termék minden előnyét kombinálja a Vectron-platform jól bevált technológiájával.


"A Smartron mozdonyokkal olyan erős és megbízható terméket kínálunk partnereinknek, amelyet az egyszerű értékesítési folyamat és a gyors szállítás érdekében szabványosítottunk. Ezzel a megrendeléssel a BDZ olyan mozdony flottába ruház be, amely költséghatékony és rendkívül megbízható üzemeltetést biztosít," közölte Sabrina Soussan, a Siemens Mobility vezérigazgatója.

A BDZ által rendelt mozdonyok a személyszállításban fognak szolgálatot teljesíteni Bulgáriában. A tíz mozdony szállítását a 2021. februárja és márciusa közötti időszakra ütemezték. A PIMK és a Bulmarket után a BDZ már a harmadik bolgár ügyfél, aki Smartron terméket vásárol.

A Smartron Bulgáriában, Németországban és Romániában érhető el, és annak a Vectronnak a bevált komponenseire épül, ami már több mint 300 millió futott kilométerrel bizonyította megbízhatóságát. A Smartron 1435 mm-es nyomtávon alkalmazható, a súlya pedig 83 tonna. A Bulgária számára gyártott Smartron 25 kV-os AC rendszerben fog üzemelni. A mozdonyokat a standard Capri kék színben fogjuk szállítani. A Bulgáriába történő leszállítást követően fogják megkapni a BDZ színeihez igazodó fóliázást és márkajelzéseket.

A Smartronok 2018 tavaszán történt megjelenése óta már 13 vevő vásárolt ilyen mozdonyt.

Ez a sajtóközlemény és további anyagok a https://sie.ag/3g0nG3H és a www.siemens.com/vectron címen érhetők el.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: