Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A mottó: *Nyerjük meg ezt a meccset együtt!*

2020.05.18

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
A CUPRA kezdeményezésével az FC Barcelona zárt kapus meccsein is szurkolhatnak a rajongók


> A Barca rajongói fényképek küldésével támogathatják csapatukat
> A képeket a Camp Nou pályája körüli LED képernyőkön vetítik ki a hazai mérkőzések idején, mihelyst a bajnoki mérkőzések visszatérnek a Camp NOU-BA
> A CUPRA nagykövete Marc ter Stegen arra bíztatja a rajongókat, küldjék el üzeneteiket, hogy a játékosok érezhessék a szurkolók szeretetét
> A márka a futball szeretetén kívül a remény és a pozitív gondolatok üzenetét szeretné közvetíteni

Martorell/Budapest, 2020.05.18. –  A CUPRA márka új kezdeményezést indított az FC Barcelonával, amely segít abban, hogy a rajongók szeretete eljusson a Camp Nou pályájára is, amikor a bajnokság folytatódik. A “Nyerjük meg ezt a meccset együtt!” mottó alatt futó ötlettel a Barcelona hivatalos autós és mobilitási partnere a csapat rajongóit szólítja meg világszerte, hogy küldjenek be fényképet arról, miként szurkolnak otthonukból csapatuknak. Ezek a fotók – amelyeket a CUPRA hivatalos weboldalán keresztül lehet továbbítani – a pálya körül elhelyezett LED képernyőkön lesznek kivetítve a Camp Nou-ban a zárt kapus mérkőzések alatt.

A CUPRA stratégiáért, üzletfejlesztésért és üzleti tevékenységért felelős igazgatója, Antonino Labate hangsúlyozta: “A CUPRA kötelességének érzi, hogy közvetítse a remény és a pozitív gondolatok üzenetét a társadalom felé. Azon kívül, hogy ez kezdeményezés segít továbbítani a versenyszellemet és szenvedélyt a digitális világból a pályára, túlmutat a futball kérdésén és nyomatékosítja, hogy a jelenlegi nehézségek ellenére erősebben térhetünk vissza, ha együttműködünk.”

Egy nagyon különleges kezdeményezés

A beküldött fényképekből audio-vizuális prezentációt készítenek, amelyeket azonos időközökben tízszer vetítenek le a mérkőzés alatt. A CUPRA kezdeményezésének köszönhetően a szurkolók közelebb érezhetik magukat kedvenc csapatukhoz és stadionjukhoz, és a világ bármelyik szegletéből szurkolhatnak.

Az FC Barcelona kapusa és a CUPRA márkanagykövete, Marc ter Stegen minden Barca rajongót arra bíztat, hogy töltsék meg a Camp Nou pályáját támogató üzenetekkel: “A Camp Nou pályáján játszani mindig különleges, itt a szurkolók támogatása igen meghatározó. Ez a CUPRA kezdeményezés nagyszerű, hiszen lehetővé teszi számunkra, hogy érezzük a rajongók jelenlétét. Alkalmazkodnunk kell a helyzethez és most így teremthetjük meg a győztes légkört a hazai mérkőzésekre. Força Barça!”

Minden beküldött anyag egy audiovizuális bemutató részeként rendszeres időközönként kerül kivetítésre a mérkőzés során, összesen akár tíz alkalommal. Így a játékosok érezhetik a rajongók támogatását, a szurkolók pedig kicsit közelebb érezhetik magukat klubjukhoz és stadionjukhoz.

Globális együttműködés

2019. augusztusában a CUPRA és az FC Barcelona egy világszintű együttműködésben egyesítette erőit. Ezen az innovatív partnerségen keresztül a CUPRA a Barcelona kizárólagos, hivatalos autós és mobilitási partnere lett, egyike a klub globális hivatalos partnereinek. A két szervezet az elkövetkező öt szezon során együtt dolgozik azon, hogy Barcelona város vonzerejét tovább növeljék, a tehetségeket és az innovációt népszerűsítsék és a szurkolók közösségének világszerte egyedi élményeket kínáljanak.

A CUPRA egy különleges márka, amely a feltűnő dizájnra és az elektromos teljesítményre épül, és a SEAT-ot a sportosság új értelmezésével a következő szintre emeli. Második működési évében a CUPRA értékesítése 2019-ben 71,8% -kal növekedett, megközelítve a 24.700 darabot, a CUPRA Ateca sikerének köszönhetően. Az új székhely megnyitásával együtt a CUPRA 2020-ban termékoffenzívát fog végrehajtani a CUPRA Leon és a CUPRA Formentor megjelenésével. Amellett, hogy globális szövetséget kötött az FC Barcelona-val, és annak kizárólagos hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé vált, a CUPRA elit bajnokcsapatot hozott létre, mint például a német kapus Marc ter Stegen vagy a svéd autóversenyző, Mattias Ekström, aki részt vesz a PURE ETCR sorozatban a CUPRA e-Racerrel. A CUPRA világ él és készen áll arra, hogy meghódítsa az autózás szerelmeseinek szívét, közel 250 CUPRA szakemberrel szerte a világon.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: