Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Volkswagen Csoport Kína: Az üzleti fellendülés egyértelmű jelei mutatkoznak

2020.04.09

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- Az összes kínai Volkswagen márkakereskedés újrakezdte üzleti tevékenységét; a többi helyben termelő márka, az Audi és a ŠKODA szintén visszatér a normális üzletmenetre
- A márkakereskedések szerint az ügyfelek nagy érdeklődést mutatnak


- A SAIC VOLKSWAGEN Changsha gyárat újraindították, így a Volkswagen Csoport Kína 33 telephelyéből már 32 üzemel
- Stephan Wöllenstein: „A remény visszatér a kínai piacra, mivel az üzleti tevékenység bizonyos mértékű normalizálódását tapasztaljuk. 2020-ban kiemelkedő eseményei, mint például az MEB gyártásának megkezdése és a Volkswagen ID modellcsalád bevezetése még mindig előttünk áll.”

Peking/Budapest, 2020. április 9.– A Volkswagen Csoport Kína tevékenysége egyértelműen az üzleti fellendülés jeleit mutatja. A 2000 Volkswagen márkakereskedés újból nyitva van, március utolsó hétvégéjén a bemutatótermek forgalma az előző év azonos időszakához hasonló. A Csoport további helyben termelő márkái, az Audi és a ŠKODA márkakereskedéseinek több mint 95% -a is újból megnyitott. A Changsha-i SAIC VOLKSWAGEN közös vállalat szintén folytatta működését ezen a héten. A Csoport létesítményeinek száma, ahol újraindították a működést a 33 autó- és alkatrészüzemből 32-re nőtt.

A Volkswagen Group China vezérigazgatója, Stephan Wöllenstein mondta: „Márkakereskedőink ismét vásárlókat látnak a bemutatótermekben. Egyre erősebbek a fellendülés jelei, és nagy esély van arra, hogy a kínai autópiac nyár elején eléri a tavalyi szintet. A Volkswagen számára 2020-ban még sok fontos esemény várható. Idén megkezdődik az MEB gyártása és a Volkswagen ID. család is debütál Kínában.”

Az év második felében a Volkswagen Csoport Kína a kínai piac e-mobilitási stratégiájában jelentős mérföldköveket fog elérni. Két üzem megkezdi a teljesen elektromos modellek helyi gyártását a Volkswagen moduláris elektromos hajtású platform (MEB) alapján. Az Antingban és a Foshanban található telephelyek együttes kapacitása 600.000 egység / év. A gyártás megkezdését követően a Volkswagen ID. modellek - a teljesen elektromos, teljesen csatlakoztatott Volkswagen autók családja - ezután mutatkoznak be Kínában. Ezen felül az Audi e-tron gyártása az év végén kezdődik meg Changchunban.

www.volkswagen.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; - Škoda ; - Volkswagen

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: