Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Jelentős szerződés pótkocsi tárcsafékekre: Knorr-Bremse és a Schmitz Cargobull folytatják hosszú távú partnerségüket

2020.04.22

Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
- A Schmitz Cargobull-lal kötött szerződés meghosszabbítása.
- A nagy, kétjegyű milliós euro-összegű megrendelés.


- A további beszállítási megállapodás magában foglalja a jelenlegi ST7 pótkocsi tárcsafék technológiáját és az áttérést a kifejezetten a pótkocsikhoz kialakított tárcsafék változatra, az ún. NEXTT-re.

München, 2020. április 22. – A Knorr-Bremse, amely világelső gyártó a vasúti és teherjármű fék- és más rendszerek területén és a Schmitz Cargobull, a nyergesvontatók európai piacán vezető helyet betöltő társaság bejelentették, hogy meghosszabbítják a Schmitz Cargobull pótkocsi kerékfék szerkezetre kötött beszállítói megállapodásukat. A további szállításokra vonatkozó szerződés megerősíti a Knorr-Bremse európai pótkocsi kerékfékszerkezet piacon már elfoglalt helyzetét.

A jelentős, két számjegyű millió eurós összegű szerződés meghosszabbításával a Knorr-Bremse biztosította jövőbeli pozícióját a Schmitz Cargobull részére jelenleg teljesített beszállítások körében. A következő néhány évben a Knorr-Bremse ellátja a Schmitz Cargobull-t a jelenlegi ST7 pótkocsi tárcsafék technológiával. A beszállítói megállapodás egyben magában foglalja az új, kifejezetten pótkocsikhoz kialakított tárcsafék változatra, a NEXTT-re történő áttérést, a gyártásnak a szerződés hatályos időtartamán belül történő megkezdését követően.

„Nagyon elégedettek vagyunk amiatt, hogy sikerült elérni ezt a szerződés kiterjesztést" - mondta Dr. Jürgen Steinberger, a Knorr-Bremse Haszonjármű Rendszerek Igazgatótanács tagja. "Az új beszállítói megállapodás egyben további mérföldkő a Schmitz Cargobull-lal hosszú ideje fennálló együttműködésünkben. A Knorr-Bremse és a Schmitz Cargobull már sok éve működik együtt partneri kapcsolatban a kerékfék szerkezetek, valamint a fékvezérlés és alváz menedzsment területén."

A Schmitz Cargobull már csaknem 20 éve a Knorr-Bremse ügyfele és az első ügyfelek közé tartozik a NEXTT bevezetése tekintetében. Az új, kifejezetten a pótkocsikhoz kialakított tárcsafék fejlesztését az ügyfelek igényeire szabták. A NEXTT nem csak kisebb helyigényű és könnyebb változat, hanem rugalmasabban alkalmazható az eltérő regionális követelmények teljesítéséhez.

www.knorr-bremse.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; - Knorr-Bremse

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: