Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Érintésmentes használtautó-vásárlás a CarNextnél

2020.05.11

Forrás: MorphoCom - LeasePlan Sajtóinformáció
BUDAPEST, 2020. május 11. – A CarNext.com Autó Center, mely a LeasePlan flottakezelőtől visszaérkező, három-négyéves, prémium használt autókat értékesíti, a napjainkat meghatározó szociális távolságtartásra való megoldásként új,


online autóvásárlási folyamatot dolgozott ki, és elindította ingyenes házhozszállítási szolgáltatását is.

Virtuális autószalon 

Általános tapasztalat, hogy a nem újonnan vásárolt járműveknél a legnagyobb rizikófaktor az előélet hitelessége. A CarNext.com Autó Center 2018-as megnyitásával ezért egy új, hiánypótló használtautó-értékesítési forma jött létre a piacon: a szalonban a márkakereskedésekhez hasonló környezetben válogathatunk a cég saját lízingflottájából visszaérkezett, garantált szerviz- és kártörténettel rendelkező autók közül. A prémiumkategóriás autók kiválasztása azonban nem igényel személyes jelenlétet, mivel a CarNext.com oldalon is megtekinthetjük őket. Itt minden információt megtalálunk az autók előéletéről, például az eddig elvégzett javítások információit és a várható szervizidőpontokat is. Az adatok hitelességét egy független szakértő partner által elvégzett állapotfelmérés biztosítja, melynek során számos ponton vizsgálják át a kínálatba kerülő járműveket.

A CarNext.com weboldalon prémium minőségű használt autók széles választékából böngészhetünk online, a keresést pedig az igényeinknek megfelelően szűkíthetjük például márka, ár, futott kilométerek száma, teljesítmény és szín alapján. A honlapon lévő, stúdiókörülmények között készült 360o-os fotókon a legapróbb részleteket is megnézhetjük a saját kanapénkról. Ráadásul most már fizikai kontaktus nélkül, a weboldalon keresztül meg is vehetjük és házhoz is rendelhetjük a kiszemelt autót.

Online használtautó-vásárlás A-tól Z-ig, személyes kontaktus nélkül

Bár Magyarországon még nem terjedt el széles körben, hogy tesztvezetés és értékesítőkkel folytatott hosszú egyeztetés nélkül adjuk használtautó-vásárlásra a fejünket, a koronavírus következtében ez a folyamat is valósággá vált. A járványhelyzet miatt a CarNext.com olyan érintésmentes megoldásokat dolgozott ki, amelyekkel biztonságosan és gyorsan juthatunk használt autóhoz, az otthonunk kényelméből. 

Érdeklődőként lehetőségünk van időpontot foglalni videóhívásra, így a piacot és az ügyféligényeket jól ismerő értékesítési tanácsadók előre egyeztetett időpontban, videóhívásra alkalmas applikáción pl. WhatsApp-on, Viberen vagy FaceTime-on keresztül mutatják be átfogóan a kiválasztott autókat, és segítenek megtalálni az elvárásainknak leginkább megfelelőt. A CarNext.com munkatársai a lehető legnagyobb rugalmassággal kezelik az igényeket, ezért, ha nem szeretnénk lemondani a személyes megtekintés élményéről, a kiszemelt autót a megbeszélt időpontban fertőtlenítve kiállítják nekünk a szalon udvarára. Így a vétel előtt élőben is megnézhetjük az autót, beindíthatjuk a motort, amivel maximálisan meggyőződhetünk állapotáról. A kipróbálás után természetesen újra fertőtlenítik a kocsit. A vásárlás folyamatában a másik fizikai érintkezési pont az autó átadása lenne, ám a cég ingyenes házhozszállítást biztosít, amivel könnyedén áthidalja ezt. Ezenfelül egy év garanciát és téli-nyári cseregumit is kapunk. Ha pedig a vételt követően bármilyen okból meggondoljuk magunkat, a CarNext.com 14 napon belül kérdés nélkül visszaveszi az autót.

A CarNext.com-ról

A CarNext.com a legmegbízhatóbb használt autók szinte teljes Európát lefedő digitális piactere, amelyen keresztül bárki bármikor és bárhol könnyedén juthat prémium minőségű, három-négyéves használt autóhoz. A weboldalon az ügyfelek nyomon követhetik a folyamatosan megújuló kínálatot, továbbá megvásárolhatják vagy lízingelhetik az általuk kiválasztott, garantált szerviztörténetű használt autókat. A CarNext.com ezenfelül számos kiegészítő szolgáltatást is kínál, melyek online, illetve a 23 európai országban működő Autó Centereken keresztül érhetők el. A CarNext.com nagykereskedelmi tevékenysége keretében online aukciós platformot is üzemeltet 30 országban, amely szakmai vásárlók számára érhető el. Az általa kínált autók a LeasePlan flottakezelő flottájából és megbízható beszállító partnereitől érkeznek.

www.leaseplan.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: