Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Csendes költöztetés Londonban

2020.05.06

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Üzembe állította flottájában az Egyesült Királyság első Scania hibrid költöztetőjárművét a nemzetközi költöztetésre szakosodott Matthew James Global Relocations nevű cég.


Az elsősorban Londonban és környékén üzemelő tehergépkocsi csendes, tiszta és üzemanyag-hatékony működést kínál. A tehergépkocsit a közlekedés védtelenebb résztvevőinek figyelembevételével alakították ki és úgy specifikálták, hogy háromcsillagos minősítést érjen el a Londoni Közlekedési Vállalat (Transport for London) közvetlen kilátásra vonatkozó szabványa (Direct Vision Standard) szerinti értékelésben. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a költöztetési ágazat élvonalába tartozunk és örömmel tölt el bennünket, hogy ezt a legújabb generációs járművet kínálhatjuk ügyfeleinknek” – jegyezte meg Matthew De-Machen, a Matthew James Global Relocations ügyvezető igazgatója. „A hibrid hajtás nemcsak csendes és kis károsanyag-kibocsátású, hanem különösen gazdaságos választás is ahhoz, hogy Londonban használjuk, ahol a járműveinek gyakran jelentős ideig állnak a rendkívül nagy forgalom miatt.” 

A Scania P 320 6×2 kormányzott hátsó tengellyel rendelkezik a maximális manőverezhetőség érdekében. Hibrid járműként a tehergépkocsi 320 lóerős, kilencliteres, belső égésű motorját egy 177 lóerős villanymotor egészíti ki. Tisztán elektromos üzemmódban a gépkocsi hatótávolsága tíz kilométer, 15 tonna terheléssel sík úton. Ezáltal ideális arra, hogy rendkívül csendesen üzemeljen a városközpontokban. 

Az 1996-ban alapított Matthew James Global Relocations egy 35 járműből álló flottát üzemeltet, profiljában pedig az egész világra kiterjedő költöztetés, raktározás, csomagolás, fuvarozás és légi áruszállítás is szerepel. A vállalat Spanyolországban is működtet három telephelyet.

Scaniáról 
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2018-ban 88.000 tehergépkocsit, 8.500 autóbuszt és 12.800 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 137 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 52.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része. 
További tájékoztatás: www.scania.hu


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: