Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Újraindította a termelést csehországi gyáraiban a ŠKODA AUTO

2020.04.28

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› 39 nappal a március 18-i leállást követően ismét készülnek a gépkocsik és a főegységek
› Széles körű higiéniai és biztonsági intézkedések védik a munkatársak egészségét


Mladá Boleslav/Budapest, 2020. április 28. – Április 27-én, reggel 6:00 órakor újra beindult a gyártás a ŠKODA AUTO három csehországi termelési helyszínén. A KOVO szakszervezettel történt egyeztetést követően Mladá Boleslav, Kvasiny és Vrchlabí üzemeiben ismét megkezdődött a gépkocsik és főegységek gyártása, ahol a dolgozók egészségét széles körű higiéniai és biztonsági intézkedések védik.

2020. március 18-án a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a ŠKODA AUTO leállította a gyártást csehországi termelési helyszínein. 39 nappal az ideiglenes gyárbezárás után, április 27-én reggel 6:00 órakor ismét folytatódhatott a termelés.

A kiterjedt higiéniai és biztonsági óvintézkedések között szerepel egyebek mellett a dolgozók szájat és orrot fedő védőmaszkkal vagy légzőmaszkkal ellátása, de a ŠKODA AUTO emellett elegendő fertőtlenítőszert is biztosít és transzparenseken hívja fel a figyelmet az alapvető óvintézkedésekre. Utóbbiak közé tartozik például a megfelelő távolság tartása más személyektől, a tartózkodás a kézfogástól, a rendszeres kézmosás, illetve kézfertőtlenítés, valamint a „biztonságos” köhögés és tüsszentés, mindezeken túl a gyár területére lépéskor szúrópróbaszerű testhőmérsékletmérést is végeznek.

A ŠKODA AUTO a Cseh Köztársaságban működő minden termelési helyszínén szórólapokon és transzparenseken, valamint különféle digitális csatornákon tájékoztatja munkatársait az óvintézkedésekről. Ezzel párhuzamosan a menedzserek és munkahelyi vezetők az adott részlegek specifikus biztonsági óvintézkedéseit ismertetik csapataikkal.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig MladáBoleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: