Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) városi mobilitás igazgatója nyitja meg a CASA SEAT digitális programsorozatát

2020.04.27

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A CASA SEAT a honlapján kínálja az online tevékenységek naptárát
- Az összes digitális élmény megtekinthető a www.casa.seat webhelyen


Barcelona / Budapest, 2020. április 27.– A CASA SEAT saját weboldalán kifejlesztette a digitális élmények programját, amelyben arra invitálja az érdeklődőket, hogy fedezzék fel azt az internetes tér által a megnyitást követően kínált tartalmakat.  Ezt az internetes teret azzal a céllal hozták létre, hogy tisztelegjenek Barcelona városa előtt, ahol közel 70 évvel ezelőtt a SEAT megszületett. Ez egyben kötelezettségvállalást is jelent arra, hogy olyan újító jellegű és releváns tartalmi javaslatokat kínálnak, amelyek a jövőben a város számára lehetővé teszik a társadalmi és mobilitási kihívások kezelését.

A konferencia sorozatot John Moavenzadeh, a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) városi mobilitásért felelős ügyvezető igazgatója nyitja meg április 30-án. Ez egy nyílt beszélgetés lesz a COVID-19 hatásáról a globális mobilitás jövőjére.  Ezt követően Alejandro Vesga, az Emprendedores gazdasági magazin főszerkesztője május 5-én vállalkozókkal és kockázati tőke vállalkozás-fejlesztőkkel   folytat beszélgetést a vállalkozói projektek jelenlegi helyzetben történő elindításának lehetőségeiről.

„Barcelona a mi otthonunk, és lakói iránti elkötelezettségünket még a jelenlegi kivételes helyzetekben is szeretnénk fenntartani. Ameddig hivatalosan nem nyitja meg kapuit, a CASA SEAT a mobilitás és a városi kultúra témáiról kínál digitális tartalmakat azzal a céllal, hogy elkezdődjön a vita a jövő kihívásairól és a megoldásairól” - mondta Gabriele Palma, a CASA SEAT igazgatója.

Többek között négy olyan neves futurológus, a városi kultúra, a mobilitás és a mesterséges intelligencia szakértője is szerepel majd, mint Lis Rosselló (Postfuturear), Alfons Cornella (Next Institute), Javier Creus (Ideas fo Change) és Ramón López de Mantarás (mesterséges intelligencia szakértő, a CSIC tudósa), akik kifejtik elképzeléseit a COVID-19 utáni lehetséges forgatókönyvekről.

Betekintés CASA SEAT építészeti és belsőépítészeti megoldásaiba

Az internetes téren közvetítik majd Carlos Ferrater (OAB Stúdió) a CASA SEAT építészetért, és Lázaro Rosa-Violán, a belsőépítészetért felelős vezetőinek beszélgetéseit is.   Így Carlos Ferrater a saját művészeti koncepciójáról, a városlakók számára a művészet által létrehozott terek fontosságáról beszél Isabel Coixet filmrendezővel, a Szépművészeti Aranyérem nyertesével. A neves belsőépítész, Lázaro Rosa-Violán és Santiago Inat (LRV Stúdió) a CASA SEAT fő terei mögött rejlő inspirációkról beszél, többek között arról, hogy a formatervezés és a belsőépítészet révén hogyan lehet elérni, hogy a kereskedelmi terekben a látogatók otthonosan érezhessék magukat.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: