Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens KNX webszervere minden funkciót egyesít a helyiségek kényelmének testreszabásához

2020.04.06

Forrás: Siemens, Hírek
Az N152 IP vezérlőközpont (IPCC), mely a Siemens Smart Infrastructure Building Products üzleti területének kompakt webszervere kis és közepes méretű, kereskedelmi célú és lakóépületek helyiségeinek és összetett épületfelügyeleti funkcióinak irányításához,


mostantól az új V4 firmware-rel érhető el. A frissített IPCC még több funkciót ötvöz a testreszabható rendszerintegrációhoz és telepítéshez, illetve az épület és az adatok maximális védelméhez további szoftver szüksége nélkül. Az új verzió kibővített biztonsági intézkedéseket is tartalmaz, mint pl. a titkosított adatátvitel vagy a jelenlét szimulálása, egyéb választható funkciók mellett, mint pl. az egyéni szcenárió-beállítások. Új interfészek emellett lehetővé teszik SONOS hangfalak és a Philips HUE világításrendszer vezérlését. A nemzetközi KNX szabványon alapuló termékeket felölelő GAMMA instabus épületirányítási portfólió részeként az új IPCC webszerver gyorsabbá és egyszerűbbé teszi KNX eszközök irányítását. Testreszabható, teljesen grafikus felhasználói kezelőfelületén a KNX rendszerek intuitív módon kezelhetők és jeleníthetők meg helyiségek sztenderd funkcióinak és összetett épületirányítási funkciók vezérléséhez egy központi panelről, PC-ről vagy mobil eszközről.

Az energiahatékonyságot és biztonságot fokozó új alkalmazásmodulok

Az IPCC N 152 új, V4-es firmware frissítése az alkalmazásmodulok átfogó kínálatát tartalmazza, melyek kezelőfelületekkel és fontos irányítási szolgáltatásokkal bővültek ahhoz, hogy egyetlen beépített eszközön valamennyi szükséges funkciót biztosítsák. Az épületirányítás és a biztonság terén a frissített webszerver többféle vezérlő funkciót kínál időzítő programjában a helyiségek energiahatékony és biztonságos használatához. Az előre meghatározott időszakban manuális beavatkozást nem igénylő, szabályozott világítás csökkenti az energiafogyasztást. Az IP vezérlőközpont mostantól a titkosított HTTPS kapcsolatokat is támogatja az adatok biztonságos továbbításához a webszerver és a kijelző eszköz böngészője között. A weboldalak kikeresését ezen felül biztonsági tanúsítvány hitelesíti. A kompakt webszerver akár 1250 KNX objektumot vagy csoportcímet képes használni és megjeleníteni épületek és helyiségek átfogó funkcióinak biztosításához. A külső fél általi manipuláció megelőzésére a KNX rendszer a legszigorúbb biztonsági normákhoz van kötve. A bővített biztonsági lehetőségeken túl a helyiségek felhasználói a trendek megjelenítésével ellenőrizni tudják a fogyasztást, a rögzített adatok felhasználásával pedig pontosan nyomon követhetik a költségeket. A projekttől függően a helyiségek felhasználói két lehetőség közül választhatnak különböző szakterületek megjelenítéséhez: az alaprajzokat mobil eszközökön, pl. okostelefonokon vagy tableteken megjelenítő okos megjelenítés meggyorsítja az épületirányítást, míg a teljesen grafikus megjelenítés lehetőséget kínál az épület valamennyi funkciójának vezérlésére, a komplett digitalizált helyiség megjelenítésével együtt.

Testreszabható kényelmi beállítások

A helyiségek felhasználói a szcenárió beállításainak testreszabásával maximalizálhatják a kényelmet. Egy-egy szcenárió egy adott helyiség adott felhasználását képviseli, pl. tárgyalóként. A szcenárió modul akár 5000 szcenáriót vagy eseményt támogat. A SONOS hangfalakhoz és a Philips HUE-hez kínált kezelőfelületekkel a zene lejátszását és a világítást is irányítani tudja az egyéni környezet kialakításához.

A Siemens Smart Infrastructure Building Products üzleti területéről további információkat itt talál:
https://new.siemens.com/hu/hu/termekek/buildingtechnologies.html  

Az IP vezérlőközpontról itt tudhat meg többet:
www.siemens.com/ip-control-center  

www.siemens.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Ingatlan, építőipar ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: