Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

*Az egyediség új szintje*: a MINI Yours Customised termékpaletta elnyerte a Német Formatervezési Tanács Innovációs Fődíját

2018.06.20

Forrás: BMW Sajtóközlemény
A számtalan iparágat képviselő szakértőkből álló zsűri a MINI páratlanul egyedi autó-átalakítási megoldását választotta meg a leginkább ügyfélközpontú innovációnak.


A számtalan iparágat képviselő szakértőkből álló zsűri a MINI páratlanul egyedi autó-átalakítási megoldását választotta meg a leginkább ügyfélközpontú innovációnak.

A MINI Yours Customised termékpaletta játszi könnyedséggel varázsol tervezőt a brit prémiumgyártó ügyfeléből – akinek négykerekű kedvence így páratlanul egyedi, személyre szabott megoldásokkal tűnik ki a tömegből. A MINI innovatív autó-átalakítási lehetősége vadonatúj szintre emeli a járműgyártásban ismert egyediség fogalmát, a négy látványos termékből álló portfólió egyszerre progresszív és ügyfélközpontú karakterét pedig most a Német Formatervezési Tanács exkluzív elismerése nyomatékosítja: a MINI Yours Customised termékpaletta elnyerte az idei év Német Innovációs Díját.

A brit prémiumgyártó a MINI Yours Customised termékpalettával minden ügyfelének felkínálja a lehetőséget, hogy saját maga által megtervezett, egyedi stílusú, személyre szabott dizájnelemekkel varázsolja minden korábbinál exkluzívabbá négykerekű kedvencét. A portfólió innovatív oldalsó irányjelző-paneleket, exkluzív utastéri betéteket, világító küszöbtoldatokat és LED-technológiás alsó kivetítőket tartogat. A MINI ügyfelei a termékpaletta számára létrehozott weboldalon (www.yours-customised.mini) tervezhetik meg részletekbe menően saját dizájnelemeiket. A megoldást a Német Formatervezési Tanács „az egyediség új szintjeként” jellemezte.

A MINI Yours Customised termékpaletta a „Kiváló ügyfélajánlat” kategóriában hódította el a leginkább ügyfélközpontú innovációnak járó, nívós kitüntetést, elsősorban felhasználóbarát weboldalának, átfogó digitalizációs megoldásainak és olyan innovatív gyártási technológiáinak köszönhetően, mint például a háromdimenziós nyomtatás és a lézergravírozás. „Az innováció és az egyediség a MINI márka két meghatározó alappillére, amelyet ügyfeleink kiváltképp nagyra értékelnek. A MINI Yours Customised termékpaletta mindezt rendhagyó formában kínálja fel” – mondta Dr. Fabian Baptist, a brit prémiumgyártó vevőszolgálati részlegének innováció-irányításért felelős vezetője.

A Német Formatervezési Tanács díjait odaítélő zsűriben számtalan iparág elismert szakértője foglalt helyet, a többek között fizikusokból, IT specialistákból, szabadalmi tanácsadókból, technológia-történészekből, illetve pénzügyi- és marketingszakértőből álló bizottság az innovációs faktorra, a felhasználóbarát megoldásokra és a költséghatékonyságra különös hangsúlyt fektetett. Kulcsfontosságú tényezőként vették számításba a versenyképességet és a piaci alkalmasságot, valamint a minőség és a funkció kettősét is. Az idei év Német Innovációs Díjával kitüntetett MINI Yours Customised termékpalettáról a szakmai zsűri tagjai indoklásukban „hatalmas potenciállal bíró, fantasztikus ötletként” nyilatkoztak. „A MINI Yours Customised termékpaletta jócskán túlmutat a járműgyártásban megszokott testre szabási megoldásokon, amelyek általában a felszereltségben és a színválasztékban merülnek ki. A portfólió az autó teljes exkluzivitásáról szól, amelyben az ügyfél maximálisan szerepet vállal és amely minden autót különleges, egyedi darabbá varázsol” – írták. A részletes indoklás szerint a MINI-nek „sikerült egy egyedülálló ajánlat képében valódi hozzáadott értéket teremtenie”.

Az 1953-ban alapított Német Formatervezési Tanács évről évre átadja a világszerte elismert Német Formatervezési Díjat. A terméktervezés területén elért kimagasló teljesítmények elismerésére a tanács idén először a Német Innovációs Díjat is létrehozta, amelynek elsődleges célja, hogy kiemelje a leginkább iránymutató technológiai innovációkat.

www.bmw.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Lézer ; D nyomtatás ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: