Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megérkezett a vadonatúj 3T FOR BMW kerékpár

2020.04.01

Forrás: BMW Sajtóközlemény
A kompromisszumoktól mentes aktív pihenés jegyében megtervezett kétkerekű modellel a BMW és a 3T a kerékpározás színtiszta élményét adja az ügyfelek kezébe.


A bajor prémiummárka és az olasz kerékpárgyártó vállalat forradalmi együttműködésének gyümölcse a vadonatúj 3T FOR BMW kerékpár, amely a kerékpározás színtiszta élményével ajándékozza meg a BMW ügyfeleit. A gyártó tökéletes aktív pihenésre vágyó ügyfelei kétféle színösszeállításban rendelhetik meg a különleges kiadásként megtervezett 3T FOR BMW kerékpárt, amelyhez a 3T rendkívül népszerű, sokoldalú Exploro kerékpár-koncepciója adta a műszaki alapot.

A 3T egyértelmű választás volt számunkra, hiszen Exploro modelljük a piacon elérhető legjobb terepkerékpár, amely a teljesítményt a luxus minőséggel és a kerékpározás önfeledt élményével egyesíti” – nyilatkozta Gaston Streiger, a BMW Lifestyle részlegének vezetője. Határozott sziluettjével és precíz vonalvezetésével a vadonatúj 3T FOR BMW kerékpár tökéletesen illeszkedik a BMW minimalista formanyelvéhez, és mint ilyen, a BMW Lifestyle Kollekció portfóliójának ékes darabja.

A letisztult dizájn tökéletes minőséggel és prémium színvonalú teljesítménnyel párosul: a 3T FOR BMW kerékpár aerodinamikailag tökéletesített váza teljes egészében szénszálból készült, a világ legkönnyebb, aerodinamikailag optimalizált, szénszálból készült hajtókarjai a 3T olasz műhelyében láttak napvilágot, a nyerget és a markolatokat pedig exkluzív Brooks bőrből varrták. A Fulcrum könnyűfém keréktárcsákon rendkívül ellenálló Schwalbe One Speed gumiabroncsok feszülnek, amelyek minden terepen tökéletes tapadást és maximális sebességet garantálnak – legyen szó akár macskaköves utcákról, járatlan utakról vagy hegyi emelkedőkről. A kifejezetten terepre tervezett Shimano GRX váltómű eközben minden emelkedőn és ereszkedőn az optimális sebességi fokozatot kapcsolja.

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a BMW a 3T-t választotta az ügyfeleinek szánt luxus minőségű kerékpár gyártópartnerének. A BMW a vezetés színtiszta élményével ajándékozza meg ügyfeleit, a 3T FOR BMW kerékpárral pedig az volt a célunk, hogy két keréken ugyanezt az élményt váltsuk valóra” – mondta René Wiertz, a 3T társtulajdonosa és elnök-vezérigazgatója.

A 3T FOR BMW kerékpár mindkét színösszeállításban (Grey / Grey, illetve Grey / Blue) elérhető a kijelölt BMW márkakereskedésekben, bruttó 2.195.000 Ft ajánlott fogyasztói áron.

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: