Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Magyar Suzuki Zrt. a jelenlegi járványügyi helyzetben is megtartja minden munkavállalóját, és biztosítja bérük kifizetését

2020.03.22

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vállalatunk a lehető leghamarabb visszaállhasson a korábbi működésre. A termelés újraindulásakor minden munkatársunkra számítunk.


Ebben az ideiglenes időszakban a folyamatos bérfizetés biztosított minden munkatársunknak, aki a Magyar Suzuki Zrt. alkalmazásában áll. Számukra az állásidő, munkaidő áthelyezés, otthoni munkavégzés illetve a fizetett szabadság lehetősége adott. Jeleztük a munkaerő kölcsönző cégek felé, hogy a mostani koronavírusos járványügyi helyzetben szolgáltatásaikat szüneteltetjük, és a termelés újraindulásakor ismét igénybe kívánjuk venni. Az induláskor számítunk a kölcsönzött állomány tagjaira is, számukra egy igen kedvező visszatérési bónuszt dolgozunk ki. Azoknak, akik a határzár miatt nem tudnak hazamenni, a Magyar Suzuki Zrt. lakhatási támogatást nyújt. Törekszünk arra, hogy a bérelt munkaerő közül minél többen kerüljenek át a Magyar Suzuki biztonságot jelentő állományába. Bízunk benne, hogy a járvány okozta rendkívüli helyzet mielőbb megoldódik, és minél hamarabb újra tudjuk indítani Esztergomban a termelést, azonban most munkatársaink biztonsága számunkra az elsődleges szempont.

www.suzuki.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: