Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Október 19-22. között Automotive Hungary és Ipar Napjai

2020.09.28

Forrás: HUNGEXPO, Hírek
A cél ezekben a rendkívüli időkben is ugyanaz, mint mindig: találkozási pontot biztosítani az ipar és a járműgyártás számára.


A COVID-19 vírus okozta több mint fél éves kényszerszünet után újra nyit a HUNGEXPO Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központ. Október 7—11-ig rendezi a tavasszal elmaradt CONSTRUMA kiállításcsokrot, majd 19—22. között az AUTOMOTIVE HUNGARY és az Ipar Napjai kiállítást.

A kiállítók és a látogatók egészségügyi biztonságára fokozottan ügyelve a HUNGEXPO összeállított egy POST COVID kézikönyvet, valamint új belépési szabályokat fogalmazott meg, amelyek minimalizálják a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban. A kiállításokat virtuális térrel bővítettük, hogy a fizikai megjelenésen túl kiállítóink a virtuális térben felbukkanó látogatókat is fogadni tudják.

Október 19—22. között rendezi a HUNGEXPO a 8. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást, amelyet ezúttal az IPAR NAPJAI szakkiállítással egy időben tekinthetnek meg a látogatók. A Hungexpo célja ezekben a rendkívüli időkben is ugyanaz, mint mindig: találkozási pontot biztosítani az ipar és a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára.

Idén először az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás társrendezvénye a 8. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás, melynek tematikája lefedi a járműgyártás teljes folyamatát a tervezéstől a gyártásig. A szakkiállítás célja, hogy a járműgyártási iparág valamennyi szintű hazai beszállítója és szolgáltatója találkozhasson egymással.

Napjaink vezető irányzatai, mint például az IPAR 4.0, a digitalizáció vagy az automatizálás az ipar minden területén megjelennek, egyik iparág, azon belül egyetlen cég sem nézheti tétlenül a változásokat, alkalmazkodnia kell a piaci körülményekhez.  Ilyen versenyhelyzetben rendkívül fontos az iparágak közötti szinergia kihasználása, a piaci szereplők között létrejövő együttműködések kiaknázása.

Erre nyújt egyedülálló lehetőséget a két kiállítás egy időben, egy helyen, 2020 októberében a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A kiállítás-csokorra várhatóan mintegy tízezer szakmai látogató érkezik, akik egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, a megjelenő ágazatok nyújtotta lehetőségekre, a legújabb trendekre és innovációkra.

A tavalyi rendezvényekhez hasonlóan a HUNGEXPO 2020-ban is a szakmai partnerek közreműködésével számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú, az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülő programot állított össze. Ezek közül kiemelkedik a hagyományos B2B Beszállítói Fórum, amely egyedi üzleti lehetőségeket nyújt a beszállítók és beszerzők részére. A zártkörű fórum célja, hogy a beszerzők számára lehetővé tegye az előzetes minőségi szűrőn már átesett, ugyanakkor a beszerzők számára ismeretlen beszállító cégek megismerését, velük való személyes tárgyalást, és az esetleges későbbi üzletkötést.

A szakmai rendezvények közé tartoznak a különböző mérnöki és szakmai továbbképzések, valamint az egyetemi mérnökhallgatók szokásos versenye, a TECHTOGETHER.  A 2014 óta az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítással egy időben megrendezett verseny lehetőséget teremt arra, hogy a járműépítő hallgatói csapatok tagjainak új szponzorokat találjanak fejlesztéseikhez, a munkaerőre vágyó cégek pedig új munkatársakat találhatnak

A kiállítások szakmai partnerei:

Budapesti és Pest Megyei Mérnök Kamara (BPMK), Gépipari Tudományos Egyesület (GTE), Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Egyesülete (MAJOSZ), Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet (SZTAKI), Autopro.hu, a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE), valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)

Média partnerei:

BB-Press, CNC Média, Detektor Plusz, ElektroInstallateur, Elektronet, Gyártástrend, Index.hu, InfoRádió, Jövő Gyára, Magyar Elektronika, Munkahelyi Módi, Műszaki Kiadványok, Műszaki Magazin, Műszeroldal.hu, NEW technology, Polimerek, TechMonitor, The Budapest Times / Budapester Zeitung, Transpack

Bővebb információ, látogatói nyitvatartás, belépési szabályzat, szakmai regisztráció díjmentes belépésért a látogatók részére: www.iparnapjai.hu és www.automotivexpo.hu  

HUNGEXPO MINIMALIZÁLJA A JÁRVÁNYÜGYI KOCKÁZATOKAT!

A HUNGEXPO mindent megtesz, hogy minimalizálja a járványügyi kockázatot a rendezvények lebonyolítása során.

Az elmúlt hónapokban összeállított egy POST COVID kézikönyvet, valamint létrehozta a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot. A kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Főbb intézkedések:

¤  A hatalmas pavilonban – az A pavilon alapterülete 20 000 m², belmagassága 7 méter – széles utakat alakítanak ki

¤  A rendező a megfelelő távolság megtartását, a zsúfoltság elkerülését szélesebb járófelületekkel, haladási irányok kijelölésével, előzetes online tárgyalási időpont foglalási lehetőséggel segíti.

¤  A kiállításnak helyet adó pavilonokat előzetesen fertőtlenítik, vírusmentesítik speciális fertőtlenítő gép segítségével. Naponta végeznek fertőtlenítő takarítást virucid és baktericid anyagokkal.

¤  A mosdókban óránként teljes körű virucid, baktericid fertőtlenítő takarítást végeznek.

¤  A beléptetés során a résztvevők testhőmérsékletét ellenőrzik a fogadócsarnokokban kihelyezett hőkamerás kapuval, mely egyúttal fertőtlenít is.

¤  Belépés előtt kötelező a kézfertőtlenítés a bejáratoknál.

¤  A kiállításokon a maszk használata kötelező, ennek biztosítása érdekében a belépési pontoknál maszk-automatákat helyeznek el.

¤  A teljes területre érintésmentes kézfertőtlenítő pontokat, zárható szemeteseket, plexi falakat helyeznek el.

¤  Érintésmentes eszközöket biztosítanak a mosdókban: csapok, szappan-, fertőtlenítőszer-, papírtörlő adagolók.

¤  A belépőjegyet nem csak papír alapon, hanem telefonon is bemutathatja a látogató a bejáratoknál.

¤  A közösségi terek gyakran érintett felületeit virucid anyagokkal fertőtlenítik folyamatosan – az üzemelési idő alatt – min. 4 óránként.

¤  Segítik külföldi kiállítókat, hogy az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően minél egyszerűbb legyen az országba történő belépésük és részvételük a rendezvényen.

¤  Ezeken felül természetesen a saját munkatársai védelméről is gondoskodik a HUNGEXPO az érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően.

www.hungexpo.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: