Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Automatizált vezetés haszongépjárművekhez: a Knorr-Bremse és a Dongfeng szorosabbra vonja együttműködését, és vegyesvállalatuk tevékenysége mostantól kiterjed a kormányrendszerekre is

2020.01.30

Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
- A Knorr-Bremse Asia Pacific és Dongfeng Parts & Components Group megegyezett, hogy bővítik az együttműködésüket


- A portfólióba bevették a kormányrendszereket is, hogy a Dongfeng Truck átfogó rendszerszállítójává váljanak
- A kormányrendszer és a fékvezérlés kombinálása révén a Knorr-Bremse és a Dongfeng a vezetéssegítő rendszerek és az automatizált vezetési funkciók megvalósítását célozza meg
- A bővített együttműködés válasz a szállítmányozási tevékenységek nagyobb mértékű automatizálására és a szállítmányozási hálózatok kialakítására

A Knorr-Bremse és Dongfeng Auto Parts magasabb szintre emeli együttműködését, kiterjesztve a Dongfeng, Kína vezető haszongépjármű-gyártója és a Knorr-Bremse, a fék-, valamint kötött pályás és haszongépjármű-rendszerek terén a világ piacvezető gyártója által létrehozott vegyesvállalat tevékenységi körét a kormányrendszerekre és az azokhoz kapcsolódó feladatokra is. Ez a fontos lépés a legújabb a két félnek a vegyesvállalat kibővítésére vonatkozó elkötelezettsége kapcsán.

A Knorr-Bremse és a Dongfeng alkotta vegyesvállalatot 2015-ben alapították, és az eddig a légfékek és azokhoz kapcsolódó termékek gyártására összpontosított. A haszongépjárművekhez szánt fékrendszerek területén fennálló eredeti együttműködésükre alapozva a felek most kiterjesztik közös tevékenységüket a kormányrendszerekre is. Ezenkívül növelik beruházásukat az automatizált vezetés kutatás-fejlesztése terén is, ahol szintén együttműködésre törekszenek.

– Nagyon örülünk, hogy az elmúlt években a Knorr-Bremse partnervállalataként működtünk. Kiszolgáljuk azon vásárlóinkat, akik következetesen olyan használható ökoszisztémát igényelnek, amely a jobb integráltságnak és egyszerűbb kezelhetőségnek köszönhetően hatékonyan működik. A Knorr-Bremse teherautókkal kapcsolatosan felhalmozott tapasztalata a kormányrendszerek terén jelentkező előnyökkel együtt meggyőző minőséget, valamint a jelenleginél jobb működési hatékonyságot biztosít majd az ügyfeleinknek – nyilatkozta Csen Hszing-lin, a Dongfeng Limited alelnöke, a Dongfeng Auto Parts ügyvezető igazgatója és vezérigazgatója.

– A vegyesvállalat az elmúlt években folyamatosan kiváló teljesítményt nyújtott – tette hozzá Dr. Peter Laier, a Knorr-Bremse igazgatótanácsának a Haszongépjárművek rendszerei főosztályért felelős tagja. – A Dongfeng céggel szorosan együttműködve olyan termékeket és megoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek jobban illeszkednek a kínai piac különleges igényeihez. Azzal, hogy a vegyesvállalat tevékenységi körét kiterjesztjük a kormányrendszerekre is, újabb fontos lépést teszünk afelé, hogy piaci szereplővé váljunk a kínai haszongépjárművek kormányrendszereinek piacán. Ugyanakkor a fék- és kormányrendszerek kombinálása megteremti az alapot ahhoz, hogy a vezérléstámogató rendszerek (DAS, driver assistance systems) és a nagymértékben automatizált vezetés (HAD, highly automated driving) rendszerbeszállítóivá válhassunk. Ez segít a kínai haszongépjárművek közlekedésbiztonságának javításában is.

Azzal együtt, hogy Kínában jelentős az igény a haszongépjárművek hatásfokának és biztonságának növelésére, a bővülő együttműködés meggyőző és pozitív választ ad a szállítmányozási iparág megnövelt automatizálására és a szállítmányozási hálózatok kialakítására. Amint Pao Ping-hszü, a Knorr-Bremse Asia-Pacific Holding igazgatótanácsának a Haszongépjárművek rendszerei üzletágért felelős tagja kiemelte: „Ennek a vegyesvállalatnak a fő ügyfele a Dongfeng Commercial Vehicles Company. Azzal, hogy beemeljük a kormányrendszereket is a vegyesvállalatba, a vásárlók azon igényére adunk választ, hogy a Knorr-Bremse cégnek a kormány- és fékvezérlő rendszerek kombinálását megcélzó termékstratégiája révén megvalósulhassanak a vezetéssegítő és automatizált vezetéshez szükséges funkciók. A vegyesvállalat továbbra is a Knorr-Bremse név jelentette kiváló minőségű, a világ csúcstechnikáját képviselő termékeket szállít a Dongfeng Corporate Vehicles Company és más kínai haszongépjármű-gyártók részére.”

www.knorr-bremse.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Knorr-Bremse

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: