Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Genfi Autószalon lemondása után a Volkswagen online közvetítés révén mutatja be újdonságait

2020.03.02

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- A Touareg R (1) és a sportos, kompakt Golf újdonságok világpremierje.


Genf / Budapest, 2020. március 2. – A Volkswagen üdvözli a Genfi Államtanács döntését a Genfi Autószalon lemondásáról, melyet a résztvevők és az alkalmazottak egészségének és biztonságának megőrzése érdekében hoztak. A március 3-án, kedden 9:10 órára tervezett genfi sajtótájékoztató helyett a Volkswagen online közvetítés révén mutatja be újdonságait.

Ralf Brandstätter, a Volkswagen márka vezérigazgatója és Frank Welsch a Volkswagen személyautók márka igazgatóságának műszaki fejlesztésért felelős tagja mutatja be első alkalommal az új Touareg R plug-in hibrid technológiával piacra kerülő változatát, valamint a nyolcadik generációs Golf GTI-t (2).

Az online közvetítés a https://www.volkswagen-newsroom.com/en/live-stream-5455 linken éthető el.

(1) Touareg – az autó gyártás-közeli tanulmány
(2) Golf GTI – az autó gyártás-közeli tanulmány

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2019-ben 6,28 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: