Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

AudiStream: virtuális utazás a gyártósoron az Audi ingolstadti üzemében

2020.02.18

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- Interaktív online lehetőség, hogy bepillantást nyerjünk a gyártási és műszaki folyamatokba
- A virtuális sétát kísérő túravezetők valós időben válaszolják meg a felmerülő kérdéseket


Ingolstadt / Budapest 2020.február 18. - Vessen egy pillantást képernyőjén keresztül az Audi A3 karosszériagyártására, egy kattintás után pedig már az Audi A4 összeszerelő során találja magát: az AudiStream révén az Audi első autógyártóként kínál interaktív sétát üzemében. Február 12-től az érdeklődők bepillanthatnak a márka ingolstadti üzemének gyártási folyamataiba. Tehetik mindezt online és angol nyelven, akár az otthonuk kényelméből vagy menet közben is. Tapasztalt túravezetők kísérik a virtuális sétát választókat és élő adásban válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Az AudiStream részletes betekintést nyújt a kiválasztott gyártási szakaszba az Audi ingolstadti üzemében. Ezen kívül az új online lehetőség bemutatja a márka műszaki különlegességeit is. A túravezetők megosztják a korábbi gyárlátogatásokon szerzett ismereteiket és élőben kísérik a virtuális túrát a stúdióból. A párbeszéd részeként elmagyarázzák a gyártási folyamatokat, megválaszolják az egyes kérdéseket és igyekeznek a közel 20 perces élő adás menetét a résztvevők kéréseihez és érdeklődéséhez igazítani.

Az AudiStream az „Audi live at the Ingolstadt factory” („Az Audi élőben az ingolstadti gyárból”) című programmal indul útjára. A résztvevők megtekinthetik, hogy készül egy Audi, az első gyártási lépéstől a présüzemben egészen az utolsó kézzel végzett műveletekig az összeszerelés során. Az Audi márkát érintő további témák közvetítése várható majd a jövőben.

A látogatók a https://www.audi.stream/ oldalon választhatják ki a számukra szimpatikus élő közvetítést és a megfelelő időpontot. A lehetőség ingyenes, esetleges költségek – a választott szolgáltatótól függően – az internethozzáférés kapcsán merülhetnek fel.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2018-ban az Audi összesen mintegy 1,812 millió Audi gépkocsiját, 5,750 Lamborghini sportautóját és 53.004 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: